Haluk Yürekli: "Arias⏳"

Forvet ve yedek ortasaha da lazım. Dediğin gibi 5 e çıkıyor ihtiyaç

2 bek, 1 stoper 1 ortasaha ve 1 forvet lazım net olarak. Yine diyorum, jacobsu yollayabiliyorsak yollayalım monacoya, dönse ne olacak ? ikinci maç yine baldırını tutup çıkacak.

2 bek, 1 stoper 1 ortasaha ve 1 forvet lazım net olarak. Yine diyorum, jacobsu yollayabiliyorsak yollayalım monacoya, dönse ne olacak ? ikinci maç yine baldırını tutup çıkacak.
Ben 2 bek değil de 1 bek 1 tane de kanat ve 10 nunara oynayabilen oyuncudan yanayım. Diğerlerinde hem fikiriz. Diğer bek mevkisini sezon sonuna kadar jacobs jelert falan idare edelim

beeler ben size transferleri söylim. Markus Rashford, Raphael Onyedika ve random scout31 tarz bir sağ bek.

Bi ton eksik varken gereksiz bu adam

Hucuma biri alinacaksa golcu biri alinmali

Ligleri 3 gün sonra bitiyor, eğer gelecekse ay sonuna kadar istanbula gelip idmanlara katılmalı

Hoca çok istiyorsa devre arası ilk alınacak oyuncu olsun takımın atletizm seviyesini daha fazla yükseltelim bugünkü maçta onu gösterdi 10 kişiyle kalsan bile doğru kadron varsa zorlanmadan kazanabiliyorsun.

IMG_6175.webp

Barış'ın sakatlığı uzun süreli değilse ben sol ayaklı farklı profil bir kanat oyuncusunu daha mantıklı buluyorum. Roland ve Barış bizi gayet iyi idare ederler.

Fluminense küme düşmekten kurtuldu

Önümüzdeki iki hafta içinde gelip gelmeyeceği belli olur

Rusya'yı istemiyor, İspanya ve İtalya'da isteyen birkaç dandik ekip vardır

Bir de Cruzeiro var işte, bence istersek alırız net şekilde, hem de 6-7m gibi bir paraya

Maaşı da Sallai seviyesi olur

Geri
Üst Alt