- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Bence stoper de bek de kanat da öncelik. En az 3 transfer şart
Zaten icardi temelli yok, jacobs apo ve kaan devreyi kapattı, 4 tane as oyuncumuz yok, rotasyon berbat, bizim en aşağı 5 oyuncuya ihtiyacımız var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence stoper de bek de kanat da öncelik. En az 3 transfer şart
Forvet ve yedek ortasaha da lazım. Dediğin gibi 5 e çıkıyor ihtiyaçZaten icardi temelli yok, jacobs apo ve kaan devreyi kapattı, 4 tane as oyuncumuz yok, rotasyon berbat, bizim en aşağı 5 oyuncuya ihtiyacımız var.
Forvet ve yedek ortasaha da lazım. Dediğin gibi 5 e çıkıyor ihtiyaç
Ben 2 bek değil de 1 bek 1 tane de kanat ve 10 nunara oynayabilen oyuncudan yanayım. Diğerlerinde hem fikiriz. Diğer bek mevkisini sezon sonuna kadar jacobs jelert falan idare edelim2 bek, 1 stoper 1 ortasaha ve 1 forvet lazım net olarak. Yine diyorum, jacobsu yollayabiliyorsak yollayalım monacoya, dönse ne olacak ? ikinci maç yine baldırını tutup çıkacak.
Rashford da bizi bekliyormuşbeeler ben size transferleri söylim. Markus Rashford, Raphael Onyedika ve random scout31 tarz bir sağ bek.
Brezilayalı olsa bu ihtimal kesindi ama bu Kolombiyalılarda da oluyor mu bu işler?homesick olur bu adam burda, güney amerikalılar genç yaştan avrupa yapacak yoksa adaptasyon zor.
kolombiyalı daha sıkıntı HasanımBrezilayalı olsa bu ihtimal kesindi ama bu Kolombiyalılarda da oluyor mu bu işler?
Olabilir bak sen de böyle deyince aklıma James Rodriguez geldi.kolombiyalı daha sıkıntı Hasanım
Bizim takıma uygun.
Adam tehdit ediliyordu niye yine ona attırmışlar ki