Haluk Yürekli: “Batshuayi ile sözleşmede son detaylar konuşuluyor”

Haluk kolpanin teki kimseyi dusundugunu sanmıyorum. Suçu yontime atar geçer. İcardi transferine inananlarla dalga geçiyordu bu

HY ve GD futbol camiasindaki nadir duzgun adamlardan. Adamlar 2-3 senedir emin olmadiklari transfer haberi vermiyorlar. HY diyorsa ilgimiz vardir, isin sonuna gelinmistir. Ali Koc iti parayi basar dondurur onu bilmem.

İnsanlar hakkinda atip tutarken biraz bilerek konusalim. Kolpa duyumcu elini sallasan ellisi, ama HY ve GD onlardan degil.

HY ve GD futbol camiasindaki nadir duzgun adamlardan. Adamlar 2-3 senedir emin olmadiklari transfer haberi vermiyorlar. HY diyorsa ilgimiz vardir, isin sonuna gelinmistir. Ali Koc iti parayi basar dondurur onu bilmem.

İnsanlar hakkinda atip tutarken biraz bilerek konusalim. Kolpa duyumcu elini sallasan ellisi, ama HY ve GD onlardan degil.
Fenerlileri diline düşecek haber yapıyorsa kalsın. Yakında batsuhayi fenerde haberi gelir. Fener fazla verdi derler.

İcardi transferinde gülüyordu bu herif. Ben inanmıyorum siz inanabilirsiniz

Fenerlileri diline düşecek haber yapıyorsa kalsın. Yakında batsuhayi fenerde haberi gelir. Fener fazla verdi derler.

İcardi transferinde gülüyordu bu herif. Ben inanmıyorum siz inanabilirsiniz

İnanip inanmamak herkesin kendi secimi eyvallah.

Ancak bir insani degerlendirirken, gecmisine bakmak gerek. Vecino dediler, olmadi ama dogru cikti ornegin.

Dursun Ozbek ara transferde bonservis odemek istemiyor dediler, aylarca surunduk, taraftar tepkisiyle son dakika Köhn geldi.

Vs. Vs. Bircok ornek var. Ne zaman bir transfer haberi verseler, diger muhabirler siraya giriyo biz de soyledik diyebilmek icin.

İcardi şampiyonlar ligi gruplarına kadar gelmeyecek sanırım. Ondan parayı bastık

TFF seçimleri yakın. TFF seçimlerinde Trabzon ile hareket etsek bir ihtimal Serveti seçtirmeyiz. Şu an için Trabzon ile arayı açacak şeylerden kaçınmak gerekiyor.

Maas ile birlikte 10 milyon euroya mal olacak acaba bonservis verip sorloth benzeri muric gibi birini mi alsak duvar olur hava topu indirir kanat oyuncularını da besler bu tarz oyuncular bize bakambu gibi adamlar yaramıyor gomis gibi gerçek 9 numaralar iş yapıyor bizde

Geri
Üst Alt