- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.029
- 4.608
Haluk kolpanin teki kimseyi dusundugunu sanmıyorum. Suçu yontime atar geçer. İcardi transferine inananlarla dalga geçiyordu buHaluk Yurekli niye bizi kandirmak istesin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk kolpanin teki kimseyi dusundugunu sanmıyorum. Suçu yontime atar geçer. İcardi transferine inananlarla dalga geçiyordu buHaluk Yurekli niye bizi kandirmak istesin?
Kolpa oldugunu dusunmuyorum. Ama imza olmadigini soyledi, yani transfer olmayadabilir. Sana da gun dogar.Haluk kolpanin teki kimseyi dusundugunu sanmıyorum. Suçu yontime atar geçer. İcardi transferine inananlarla dalga geçiyordu bu
Bu kolpa haberi herkes yapabilir ozaman. Bana niye gün dogsunKolpa oldugunu dusunmuyorum. Ama imza olmadigini soyledi, yani transfer olmayadabilir. Sana da gun dogar.
Iyi o zaman. Git soyle kendisine bir daha haber yapmasinBu kolpa haberi herkes yapabilir ozaman. Bana niye gün dogsun
Böyle herseye dönecek haber yapıyorsa yapmasin mümkünse. Haber yaptın mı kesin olacak.Iyi o zaman. Git soyle kendisine bir daha haber yapmasin![]()
Haluk kolpanin teki kimseyi dusundugunu sanmıyorum. Suçu yontime atar geçer. İcardi transferine inananlarla dalga geçiyordu bu
Fenerlileri diline düşecek haber yapıyorsa kalsın. Yakında batsuhayi fenerde haberi gelir. Fener fazla verdi derler.HY ve GD futbol camiasindaki nadir duzgun adamlardan. Adamlar 2-3 senedir emin olmadiklari transfer haberi vermiyorlar. HY diyorsa ilgimiz vardir, isin sonuna gelinmistir. Ali Koc iti parayi basar dondurur onu bilmem.
İnsanlar hakkinda atip tutarken biraz bilerek konusalim. Kolpa duyumcu elini sallasan ellisi, ama HY ve GD onlardan degil.
Fenerlileri diline düşecek haber yapıyorsa kalsın. Yakında batsuhayi fenerde haberi gelir. Fener fazla verdi derler.
İcardi transferinde gülüyordu bu herif. Ben inanmıyorum siz inanabilirsiniz
İyi oyuncu da Babel olmadı Bats da olmayabilir ve olmazsa 3 Milyoj Euro kemiksiz girer
Bence ugursuzInsallah ugursuz gelmez