Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz Rasit biraz TomasBunlardan aldigimiz iyi olan bir oyuncu ben hatirlamiyorum. Israilli'den tut, bek elemana
Biraz Rasit biraz Tomas
Dragusin daha mantikliydiMenajeri iyi calisiyor. Bizimkiler ikinci forvet icin Batshuayi’den baska forvet mi bulamadi.
Onun icin biraz dedim zaten. Rasit iyiydi. Erdogan ve Gungor'u takas ettiydik kendisi icin. Ama sakatlandi uzun sure oynamadi.Tomas da ehh iste. Digerine yorum yapmayayim yasim yetmiyor sanirim ya da yeni yeni izliyordum o donemler.
Dun haberi vardi. Lens Adam Buksa'yi satacak diye.Batsuayi hariç oyuncu bulamaz bizimkiler.Menejer ayağına gelmiştir uğraşmamış olurum diye alırlar %100.
para muhabbetı yapmayın
parası neyse verın alın
fbye ilk darbeyı vurun
cenk ergün iş sende
Fenerin bu sene yabancı kuralının böyle olduğu düzende eli kolu fena bağlandı onlara kalsa Dzeko'yu yollamak istiyorlar yerine birini alıp Batshuayi ile devam etme planları var ama her şey göründüğü gibi olmuyor.fb vermiş bile zamlı sözleşmeyi
nevzat öyle bi haber girdi ki kuşlar blöf mü gerçek mi onu anlamaya çalışıyor hahah
hadi ilgi doğrudur diyelim de nevzatın habere göre yıllık 5-6'a gelmiyor mu maaliyet bu tramsferin, ben mi yanlış hesapladım. biz niye verelim yedek forvet için bu paraları. akla mantığa sığmaz. bu arada fb de yıllık 3 vermiş, nevzatın rakam doğruysa imza harici aynı noktadayız.Fenerin bu sene yabancı kuralının böyle olduğu düzende eli kolu fena bağlandı onlara kalsa Dzeko'yu yollamak istiyorlar yerine birini alıp Batshuayi ile devam etme planları var ama her şey göründüğü gibi olmuyor.
Çünkü Dzeko ayrılmak istemiyor Araplar teklif yapsa bile adam oralı bile değil 1 senelik imza parasıyla beraber 7.5 m euro para alacak onu bırakmıyor onlarda al 7.5 m euroyu ayrıl diyecek konumda değiller pek blöf olduğunu sanmıyorum bizim muhabirler durduk yere yem atlamazlar iş ıslak imzaya yakındır.
Nevzat haber kaynağı biraz uçmuş ya da diğer ihtimalde yüksek imza parası verip maaşı düşük gösterme çabamız olabilir ama yine o kadar imza parası vereceğimizi sanmıyorum.hadi ilgi doğrudur diyelim de nevzatın habere göre yıllık 5-6'a gelmiyor mu maaliyet bu tramsferin, ben mi yanlış hesapladım. biz niye verelim yedek forvet için bu paraları. akla mantığa sığmaz. bu arada fb de yıllık 3 vermiş, nevzatın rakam doğruysa imza harici aynı noktadayız.
bats'ın gelmesini isteyen biri olarak bu paralara asla tamam diyemem.
İcardi transferinde ihtimalin yüzde 1 olduğunu transferi yapan adam kendisi söylüyorHaluk kolpanin teki kimseyi dusundugunu sanmıyorum. Suçu yontime atar geçer. İcardi transferine inananlarla dalga geçiyordu bu