Haluk Yürekli: “Batshuayi ile sözleşmede son detaylar konuşuluyor”

batsuayi bilemiyorum abi bjk> fb > gs olayından rahatsızım.

UCUZ maliyetse eyvallahta...yani...kağıt üstüne işimize yarar ama, türkiyede kuşlarda dolanıp bize gelme olayı hoşuma gitmiyor

fb ye yem atmıyorsak isterim. hep istedim zaten bats'ı. maaş uçuk olmazsa alabileceğimiz bonservissiz en iyi yedek forvetlerin başında gelir, yeri gelir icardi-bats da oynar. hocanın istediği tarz.

Yeni gordum haberi. Suan izliyorum Haluklarin yayinini da..

Bizim onceligimiz forvet yada bu adam degil. Oncelik belli, ortasaha (8) ve sagbek. Onlara gelmedigi surece, forvete Lewa gelse en cok ama en cok tebessum ederim. Gayet de ciddiyim cunku biktim artik. Ihtiyac olan oncelik olan forvet degil. Evet biri lazim ama bu ortalama bir oyuncu da olabilir, kiralik da olabilir vs... 8 numara alin su takima tas gibi, paraya da kiyin. Sag bek alin bu takima, gelecek vaad edecek fuzuk gucu ile takimi bir tik ust seviyeye tasiyacak.

para muhabbetı yapmayın

parası neyse verın alın

fbye ilk darbeyı vurun

cenk ergün iş sende
1718753836679.webp

fb vermiş bile zamlı sözleşmeyi

nevzat öyle bi haber girdi ki kuşlar blöf mü gerçek mi onu anlamaya çalışıyor hahah

fb vermiş bile zamlı sözleşmeyi

nevzat öyle bi haber girdi ki kuşlar blöf mü gerçek mi onu anlamaya çalışıyor hahah
Fenerin bu sene yabancı kuralının böyle olduğu düzende eli kolu fena bağlandı onlara kalsa Dzeko'yu yollamak istiyorlar yerine birini alıp Batshuayi ile devam etme planları var ama her şey göründüğü gibi olmuyor.

Çünkü Dzeko ayrılmak istemiyor Araplar teklif yapsa bile adam oralı bile değil 1 senelik imza parasıyla beraber 7.5 m euro para alacak onu bırakmıyor onlarda al 7.5 m euroyu ayrıl diyecek konumda değiller pek blöf olduğunu sanmıyorum bizim muhabirler durduk yere yem atlamazlar iş ıslak imzaya yakındır.

Fenerin bu sene yabancı kuralının böyle olduğu düzende eli kolu fena bağlandı onlara kalsa Dzeko'yu yollamak istiyorlar yerine birini alıp Batshuayi ile devam etme planları var ama her şey göründüğü gibi olmuyor.

Çünkü Dzeko ayrılmak istemiyor Araplar teklif yapsa bile adam oralı bile değil 1 senelik imza parasıyla beraber 7.5 m euro para alacak onu bırakmıyor onlarda al 7.5 m euroyu ayrıl diyecek konumda değiller pek blöf olduğunu sanmıyorum bizim muhabirler durduk yere yem atlamazlar iş ıslak imzaya yakındır.
hadi ilgi doğrudur diyelim de nevzatın habere göre yıllık 5-6'a gelmiyor mu maaliyet bu tramsferin, ben mi yanlış hesapladım. biz niye verelim yedek forvet için bu paraları. akla mantığa sığmaz. bu arada fb de yıllık 3 vermiş, nevzatın rakam doğruysa imza harici aynı noktadayız.

bats'ın gelmesini isteyen biri olarak bu paralara asla tamam diyemem.

hadi ilgi doğrudur diyelim de nevzatın habere göre yıllık 5-6'a gelmiyor mu maaliyet bu tramsferin, ben mi yanlış hesapladım. biz niye verelim yedek forvet için bu paraları. akla mantığa sığmaz. bu arada fb de yıllık 3 vermiş, nevzatın rakam doğruysa imza harici aynı noktadayız.

bats'ın gelmesini isteyen biri olarak bu paralara asla tamam diyemem.
Nevzat haber kaynağı biraz uçmuş ya da diğer ihtimalde yüksek imza parası verip maaşı düşük gösterme çabamız olabilir ama yine o kadar imza parası vereceğimizi sanmıyorum.

2.5/3 m euro imza parası + 2.5 m euro yıllık ücret gibi bir şey ayarlanır.

Haluk kolpanin teki kimseyi dusundugunu sanmıyorum. Suçu yontime atar geçer. İcardi transferine inananlarla dalga geçiyordu bu
İcardi transferinde ihtimalin yüzde 1 olduğunu transferi yapan adam kendisi söylüyor

Ayrıca batşu transferinin olmama ihtimali de var elbette diyor. Transfer sezonunun en bilinmeyenli en az güvenilir dönemler olduğunu da söylüyor. Hiç bir şey yüzde yüz değil ama istersen inanırsın istersen inanmazsın o sana kalmış da diyor

Yüzde yüz değilse haber yapmasın diyosun. Yüzde yüz demek kap açıklaması hatta kulüp resmi site açıklaması demektir. E ondan sonra ben de yaparım o haberi. Habercilik nerde?

He deli gibi istiyorum ama olmazsa durumuna kendimi hazırlıyorum o yüzden mantık aramayın diyorsan, evet ben de o kafadayım ve söylediklerine tamamen katılıyorum. Haluk kolpadır

Geri
Üst Alt