Haluk Yürekli: “Batshuayi ile sözleşmede son detaylar konuşuluyor”

Aradaki fark 2.25m euro
Bilgi vermek istedim
tmm işte bir idaha iyi yatırım kafası diğeri pahalı bir hamle oyuncusu

işe yaramaz demiyorum - illaki yarayacaktır bu arada. Fenerin bizi yendiğim açta tek başına içimize etti ileri topları tutarak.

bonservissiz oluşu enteresan bir artı olabilir diğer transfer hamlelerine göre - ordaki mantaliteye saygım var.

tmm işte bir idaha iyi yatırım kafası diğeri pahalı bir hamle oyuncusu

işe yaramaz demiyorum - illaki yarayacaktır bu arada. Fenerin bizi yendiğim açta tek başına içimize etti ileri topları tutarak.

bonservissiz oluşu enteresan bir artı olabilir diğer transfer hamlelerine göre - ordaki mantaliteye saygım var.
Can iki düşüncenin de artıları var eksileri var biliyorsun

Batsu ligi biliyo tr de yaşıyo. Ne alacağını daha çok biliyorsun

Senin dediğin de satarsın belki ilerde evet olabilir

Kısmet

Can iki düşüncenin de artıları var eksileri var biliyorsun

Batsu ligi biliyo tr de yaşıyo. Ne alacağını daha çok biliyorsun

Senin dediğin de satarsın belki ilerde evet olabilir

Kısmet
bonservissiz diye gidildiğini düşünüyorum - bana göre yazın BB'den çıkma falan transfer dönemi dahilinde olmayacak - şahsi fikrim.

ortasaha ve sağ bek bütçesinden yenmesin diyede terciheidlmiştir ekonomik açısından.

olmuşsada lig için net adam hiç lafım yok.

zaha ile kanka olsunlar, zaha yalnızlık çekmesin, takımdaşlığı artsın diye ekstra ücret veriyoruz. çok doğru strateji.

zaha mutlu olacak ve ligi hanımı eyleyecek.

suayip ile ilgili tek beklentim hakemlerin hala fenerli sanip 90+6'da penalti calmalari olur

Bence iyi olur. Zaten yedek forvet alacağız, bonservisi olmayan golcü bir oyuncu alacağız böylece, Icardiylede oynar onsuzda oynar her türlü gol atar. Ama bu transfer ortasaha bütçesini etkilememeli.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

icardinin arkasına hangi genç golcüyü alıp da parlatabileceğiz a dostlar. Başka mevkilerde bu dediğiniz olabilir ama forvette bu iş yaş.

2 sene üst üste şampiyon başkansın, hala bunlarla itham ediliyorsun.
Başkan mı takımı hazırladı.Başkan mı şampiyon yaptı?Çoğu işi erden yaptı.Cenkin yüksek maaşları yüzünden 3 sene üst üste takımın yarısı kiralık oyuncuydu.Hala onunla iş yapıyor sırf kendi adamı diye.Cenk kimi bulduda getirdi?Kendisine önerilen kim varsa ona kallavi maaşları verip öyle herkes alır.

Haluklar bu işin açık ara en iyisi bu arada Haluk'un tierliği 1 ise diğer muhabirler 4'ten başlar anca. Erden gidince kaynakları kesilir diye düşünüyordum belli ki sağlamlar.

Geri
Üst Alt