Haluk Yürekli: "Cumhuriyet Başsavcılığı, bilet soruşturması başlattı"

Kombinelerin çıkar çıkmaz 3 dk siteye girilmeyip sonra bitmesi normal değildi zaten.

Umarım hakeden hakettiği cezayı alır ama passolig’in sahiplerini düşününce kimse dokunamaz, üstü kapatılır diyor

İnşallah yönetim işin içinde yoktur. Umarım kul hakkına girme konusu yoktur, varsa da yönetim işin içinde yoktur

Transfer yapılmadı diye inşallah yönetim işin içinde vardır diyenler, yarın öbür gün kendi taraftarını düdükleyen kulüp dediklerinde ne cevap verebileceksiniz

He yönetim işin içinde varsa tabii ki cezasını alsın da, transfer yapmadı diye bunu göze almak da nasıl bir gözü dönmüşlüktür arkadaş

İnşallah yönetim işin içinde yoktur. Umarım kul hakkına girme konusu yoktur, varsa da yönetim işin içinde yoktur

Transfer yapılmadı diye inşallah yönetim işin içinde vardır diyenler, yarın öbür gün kendi taraftarını düdükleyen kulüp dediklerinde ne cevap verebileceksiniz

He yönetim işin içinde varsa tabii ki cezasını alsın da, transfer yapmadı diye bunu göze almak da nasıl bir gözü dönmüşlüktür arkadaş
kul hakkına girmişse onunla allah ilgilenir sana ne oluyor

Dursun istifaaaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahim ne olur Dursun tutuklansin.

Adamlar örgüt olmuş. Her telden bilet satıyorlar. Spor, muzik, say say bitmez. Hepsini geçtim benim asıl canımı sıkan Galatasaray maçları.

Passolig ten bilet alamıyoruz. Göstermelik açıyorlar passoligi bilet alan yok. Biliyorlar tabi gurbetçilerin parayı vereceğini kapıyı 500 eurodan açıyorlar.

Bu işe kesinlikle el atılması gerekiyor. Kombine sahiplerine sınır getirmeleri lazım. Minimum şu kadar maça gitmezsen kombine hakkın ölüyor gibi. Adam başkanının qr kodu ile stada giriyor. İçeri girerken bu güvenlik ne işe yarıyor? Ekranda başka yüz karşında başka yüz.

Düzeleceğinden pek umudum yok maalesef. Parası olan, tanıdığı olan, torpili olan maça girebiliyor.
Ben 3-4 yılda bir Türkiye'ye gelen bir adamım ondan gözlemlerimin epey objektif olduğunu düşünüyorum. Özellikle son iki gelişimde polis ve güvenlik konularıyla ilgili gördüklerim beni adeta şok etti.

Daha son gittiğimde yaşadığım bir olayı anlatayım, geçen sene Eylül ayında Mersin'de böyle vapur turu gibi bir şeye katıldık. 1,5 saat denize çıkıp geri dönecekti. Tur sadece 1 saat sürdü. Ödeme turun sonunda yapılıyordu, bize binerken söylenen fiyat ile inerken istenen fiyat arasında dağlar kadar fark vardı. Fırsatçılar 4 katını istediler gurbetçi olduğumuzu anlayınca tabi. Ben de ödemiyoruz bunu dedim, birden bit yeniği gibi 7-8 kişi doluştu etrafımıza. Şansımıza kıyının orada polis arabasının içinde polisin biri oturuyordu, bence kestiriyordu ama yine de oturuyordu diyeyim. Gittim yanına, adam bana açık açık uğraşamam ben parayı ödeyin ne olacak yani dedi. Tamam isminizi ve memur numaranız varsa söyler misiniz bana sizin bize yardım etmek istemediğinizi bildirmek istiyorum emniyete diyince birden arabadan çıktı ve geldi bizimle. Sonra adamlara normal ücreti alın falan dedi olay tatlıya bağlandı.

Stat konusuna gelince güvenlikler de genelde tabiri caizse s.k sallayıp parasına bakıyor sadece. Ama bu durum Almanya'da da farklı değil. 1 kombineyle 3-4 kişi maça giriyor falan. Yarım yamalak vücut kontrolü yapıyorlar zaten, istesen her şeyi sokarsın içeri.

Yönetimsel durum olduğunu sanmıyorum birçok organizasyonda aynı sorun var. Fbli arkadaşım kombine almak için 3 senedir PC başında f5 yaparak bekliyor adam hiçbirinde alamadı. Keza konser biletleri de aynı şekilde.

Bu konunun altından büyük bir suç örgütü çıkması olası

Vallahi bu durum yıllardır böyle. Ben yıllardır Galatasaray'ın Ankara'daki maçına bir tane bile bilet bulamadım. 10 saniyeye içerisinde biletlerin tükenmesi çok saçma bir olay. Büyük ihtimalle Bir yazılım kullanılıyor ve bütün biletler toparlanıyor. Biletleri de karaborsa'dan anca buluyorsun sonra. Ama söyledim diyor bu yıllardır bütün yönetimlerde var.

Geri
Üst Alt