Haluk Yürekli: "Dybala hakkında son kararı Okan Buruk verecek"

Gerek yok. Bize Sakatlık geçmişi temiz, fizik kapasitesi belli seviyede olan atlet adamlar lazım.

Geçen sezon 28 maçta oynamış (25 maç ilk 11)

13 gol 9 asist

Bu sezon 13 maç (9 maç ilk 11)

Sakatlık sorunu yok gibi form durumuna gelecek olursak formu iyi olan oyuncunun zaten burda işi olmaz bizim ligin kalitesini düşünecek olursak gayet iş yapar bence

Geçen sezon 28 maçta oynamış (25 maç ilk 11)

13 gol 9 asist

Bu sezon 13 maç (9 maç ilk 11)

Sakatlık sorunu yok gibi form durumuna gelecek olursak formu iyi olan oyuncunun zaten burda işi olmaz bizim ligin kalitesini düşünecek olursak gayet iş yapar bence
Sırf gecen sezon sakatlıktan 17 maç kaçırmış nasıl sakatlık sorunu yok?

Ciddi bir sakatlık sorunu var ama oyunumuz için biçilmiş kaftan

Artık Cimbom 3-4-3 oynamalıdır ve hücum üçlüsü akışkan bir yapıda olmalıdır. Dybala tam bu işin adamı ve süper oyunucu. Tembel biri de değil acayip çalışır ve çevresini de oynatır. O açılardan Mertens sonrası acımızı azaltabilir. Yalnız sakatlık sorunu çok ciddi ve düzeleceği de yok. Mertens gibi üç günde bir oynatamayız, sezonun çeyreğini kaçıracağı garantidir

Bonservis verilmeyecek ve maaşı sahada kalmasına bağlı olacaksa isterim kendisini

maliyeti benim için önemli detay.

mertensten sonra 10 numara (ya da 9.5 ne derseniz diyin) lazım bize ciddi şekilde. Muslera sonrası kaleci gibi bir konu oldu aslında.

Kevin DeBruyne 'ninde kontratı haziranda bitecek mesela ama onunda yaş 33 oldu - ya kusar ya bir şey olur sık sakatlanıyor.

Dybala'yı yakından takip eden biri değilim - sakatlık vs kafaları nedir bilmem , faydalı adam olduğu belli ama karakteri nasıl maliyeti nasıl çıkar işin sonunda muamma.

baktığında yerine gelecek kimse Mertens kadar dakika alamayabilir genç değilse. herif yaşına göre müthiş - nasıl bakıyorsa kendine artık...

Eğer hoca onay verirse ,icardi dönene kadar osiensen ile oynatmayı düşünüyor, mertens bıraktığında ise dybalayi forvet arkası için düşünüyor olacak muhtemelen

Ranieri: "Dybala'yı seviyorum, ancak çocuğun başka öncelikleri varsa ve kalmak istemiyorsa, onu memnun etmek doğru olur. Şimdiye kadar bu isteği algılamadım."

Geri
Üst Alt