Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.288
- 4.944
- 998
Bu adam Icardi gibi birisi size söyleyeyim. Burada gördüğü sevgiyle Maradona modu açar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş büyük takımlar her topçunun geleceğine yatırım yapmaz bazı topçularda başarıya şampiyonluğa yatırım yapar.Futbolcunun geçmişine yatırım yapmaktan ne zaman vazgececegiz. Biz akillanmayiz...
Gelmesin diyenler o maliyetle gelmesin diyordur. Yillik 10 edecek, verilecek bir oyuncu degil bizde Icardi ve Osimhen'den daha fazla para edecek bir kumas da degil kendisi. En fazla bu paranin yarisi verilir.Gelmesin diyenleri hayretle izliyorum
Toplam maliyete bakmak gerek. Bonservissiz gelirse bonservisine 10 maaşına 5 verdiğin bir topçu maliyeti gibi olurGelmesin diyenler o maliyetle gelmesin diyordur. Yillik 10 edecek, verilecek bir oyuncu degil bizde Icardi ve Osimhen'den daha fazla para edecek bir kumas da degil kendisi. En fazla bu paranin yarisi verilir.
Ben buna bonservis de vermem. Ciddi dususte olan bir oyuncu. Sene sonu kontrati da bitiyor. Belese aliyorsan alirsin yaparsin en fazla 2.5 senelik sozlesme yillik 5 milyon euro'dan hesap et. Daha fazlasi icin Katar veya Suudi Arabistan'a bilet almasi lazim.Toplam maliyete bakmak gerek. Bonservissiz gelirse bonservisine 10 maaşına 5 verdiğin bir topçu maliyeti gibi olur
Hadi angelino neysede paredes piçine noluyorNiye gs ananızı mı şey etti, koduğumun roma çöplerine bak hele.
bonservis vermeyeceksek normal. ben asıl sacma sapan adamlara 7 ler 10 lar verilip gram katkı alamama durumundan sıkıldım. terim dönemini hatırlayın geleceğe yatırım diye maas düşük ama bonservis sağlam kaç oyuncu alındı. jelert de bunlardan biri. karakteri nasıldır aidiyeti nasıldır bilmem ziyech gibi sorumsuz bi adam gelmesin de tek ayağı yeter katkı vermeye.Yanlış bir transfer olur. Hem düşüşte, müzmin sakat, hem de 10 milyon falan büyük rakamlar. İcardi 10, Osimhen 9 , Zaha'ya 8 ödüyoruz zaten.
Bonservis odemezsen bile normal degil Danyalim. Her oyuncuya sinirsiz butce varmis gibi 10 milyon euro cekemeyiz yarinlari hesap etmeden. Dybala zaten son senesinde Roma'da. Bonservis vermeden senelik 5 milyona geliyorsan gel diyeceksin, yok ben bu parayla gecinemiyorum derse gule gule kardesim ne 10 milyonu sanki kendi paranizi veriyorsunuz? Oyuncu dusus icinde ayrica her sene kafadan 3 ay yok. Yani bunlari da hesabin icine katacaksin.bonservis vermeyeceksek normal. ben asıl sacma sapan adamlara 7 ler 10 lar verilip gram katkı alamama durumundan sıkıldım. terim dönemini hatırlayın geleceğe yatırım diye maas düşük ama bonservis sağlam kaç oyuncu alındı. jelert de bunlardan biri. karakteri nasıldır aidiyeti nasıldır bilmem ziyech gibi sorumsuz bi adam gelmesin de tek ayağı yeter katkı vermeye.