Haluk Yürekli: "Dybala hakkında son kararı Okan Buruk verecek"

Bu adam Icardi gibi birisi size söyleyeyim. Burada gördüğü sevgiyle Maradona modu açar

2.5 yıllık sözleşme toplam 25 milyon maliyet demişti haluk. İtalyan medyası da öyle yazmış. Bonservissiz olursa eğer çok yüksek bir maliyet sayılmaz

Futbolcunun geçmişine yatırım yapmaktan ne zaman vazgececegiz. Biz akillanmayiz...

Yanlış bir transfer olur. Hem düşüşte, müzmin sakat, hem de 10 milyon falan büyük rakamlar. İcardi 10, Osimhen 9 , Zaha'ya 8 ödüyoruz zaten.

Abi yıllık 10 milyon da çok be. Hiç sevmiyorum maliyet hesaplarını ama aynı takımda yıllığı 10 milyon olan 3 tane oyuncu olursa ve kalanların da ortalaması 3'ü vs geçiyorsa orada bir duraklamak lazım.

Griezmann için verilse hiç düşünmem, gerekirse 12 versinler ama Dybala gibi sakatlanma riski olan bir adam için çok yüksek risk.

Sponsor bulduk kulüpten 5-6 çıkacak deseler en fazla o olabilir.

Futbolcunun geçmişine yatırım yapmaktan ne zaman vazgececegiz. Biz akillanmayiz...
Renkdaş büyük takımlar her topçunun geleceğine yatırım yapmaz bazı topçularda başarıya şampiyonluğa yatırım yapar.
İcardi,mertens,sneijder,drogba,gomis .... gibi. Seni şampiyonluğa taşıyan ana faktör herzaman bu yıldız topçulardır lakin yanına barış kerem boey gibi asker genç topçular da eklemek şarttır tabi. Herşeyin dengesi önemli

Gelmesin diyenleri hayretle izliyorum
Gelmesin diyenler o maliyetle gelmesin diyordur. Yillik 10 edecek, verilecek bir oyuncu degil bizde Icardi ve Osimhen'den daha fazla para edecek bir kumas da degil kendisi. En fazla bu paranin yarisi verilir.

Gelmesin diyenler o maliyetle gelmesin diyordur. Yillik 10 edecek, verilecek bir oyuncu degil bizde Icardi ve Osimhen'den daha fazla para edecek bir kumas da degil kendisi. En fazla bu paranin yarisi verilir.
Toplam maliyete bakmak gerek. Bonservissiz gelirse bonservisine 10 maaşına 5 verdiğin bir topçu maliyeti gibi olur

Toplam maliyete bakmak gerek. Bonservissiz gelirse bonservisine 10 maaşına 5 verdiğin bir topçu maliyeti gibi olur
Ben buna bonservis de vermem. Ciddi dususte olan bir oyuncu. Sene sonu kontrati da bitiyor. Belese aliyorsan alirsin yaparsin en fazla 2.5 senelik sozlesme yillik 5 milyon euro'dan hesap et. Daha fazlasi icin Katar veya Suudi Arabistan'a bilet almasi lazim.

Serhan Türk:''Okan hoca Dybala'yı istiyor.''

dün hoca onay verirse minvalinde tuhaf hberler vardı

yav istemese nie görüsülsün ki,belli ki sn buruk un ozel talebi

ama bu herifi alıp esas ihtiyac hasıl olan yerlere adam alamazsak yuh derim

kısıtlı kontenjan kısıtlı zaman netcesinde mantıklı hamleler gerekior

Yanlış bir transfer olur. Hem düşüşte, müzmin sakat, hem de 10 milyon falan büyük rakamlar. İcardi 10, Osimhen 9 , Zaha'ya 8 ödüyoruz zaten.
bonservis vermeyeceksek normal. ben asıl sacma sapan adamlara 7 ler 10 lar verilip gram katkı alamama durumundan sıkıldım. terim dönemini hatırlayın geleceğe yatırım diye maas düşük ama bonservis sağlam kaç oyuncu alındı. jelert de bunlardan biri. karakteri nasıldır aidiyeti nasıldır bilmem ziyech gibi sorumsuz bi adam gelmesin de tek ayağı yeter katkı vermeye.

bonservis vermeyeceksek normal. ben asıl sacma sapan adamlara 7 ler 10 lar verilip gram katkı alamama durumundan sıkıldım. terim dönemini hatırlayın geleceğe yatırım diye maas düşük ama bonservis sağlam kaç oyuncu alındı. jelert de bunlardan biri. karakteri nasıldır aidiyeti nasıldır bilmem ziyech gibi sorumsuz bi adam gelmesin de tek ayağı yeter katkı vermeye.
Bonservis odemezsen bile normal degil Danyalim. Her oyuncuya sinirsiz butce varmis gibi 10 milyon euro cekemeyiz yarinlari hesap etmeden. Dybala zaten son senesinde Roma'da. Bonservis vermeden senelik 5 milyona geliyorsan gel diyeceksin, yok ben bu parayla gecinemiyorum derse gule gule kardesim ne 10 milyonu sanki kendi paranizi veriyorsunuz? Oyuncu dusus icinde ayrica her sene kafadan 3 ay yok. Yani bunlari da hesabin icine katacaksin.

Geri
Üst Alt