- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Dalga mı geçiyorsunuz
Yasin Özcan'a bile 7 istiyorlar.
Sen 2,5 milyona stoper satıyorsun
Aloo!!!
Yasin Özcan'a bile 7 istiyorlar.
Sen 2,5 milyona stoper satıyorsun
Aloo!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%50 pay önemli orada şimdi dendiği gibi Westerlo'nun sahibi GS'li ve sponsor olmuş birisiyse o yüzden güvenerek böyle bir şey yapılıyor olabilir. Emin'in ederi bence 7 civarıdır şuan. O yüzden 4+ %50 daha uygun olurdu.Yinede genç potansiyeli stoperi böyle komik rakama vermek bana çok aptalca geliyor üstelik yerli oyuncu çok onemli
Aynen öyle 2.5+ %50 ise az. 4+%50 ise ve bizim de söz hakkımız var ise ne az ne çok bana göre ideal.2.5 mu 4mu karar verin? 4+ %50 opsiyona yangını biraz söndürürüm kendi içimde
Merakımdan soruyorum; Emin'in Belçika'da çok iyi bir sezon geçirdiği konusunda emin miyiz? Takip ediyor musunuz Westerlo maçlarını? Yoksa istatistiksel takip mi.Emin'i 2,5m satarsak orta sahaya prime Kante, sağ beke prime Cafu, öne de prime Messi'yi bedava transfer etsek başarısız transfer sezonu sayarım ve istifa talep ederim...
Transfermarkt'ın bile 4,5m değer biçtiği, 21 yaşında, bir sürü maça çıkmış ve Belçika'da iyi bir sezon geçirmiş stoperini 2,5m'a satmak için deli olmak lazım çünkü...
Mackolikte 7 rating alınca iyi sanan vardir hocam kesinMerakımdan soruyorum; Emin'in Belçika'da çok iyi bir sezon geçirdiği konusunda emin miyiz? Takip ediyor musunuz Westerlo maçlarını? Yoksa istatiksel takip mi.