Haluk Yürekli: “Emin Bayram, Westerlo’ya satılıyor"

Abdülkerim’in düşmeye başladığı yerde Emin kesinlikle tutulmalı. Ama hoca beğenmiyorsa bilemem.

Yinede genç potansiyeli stoperi böyle komik rakama vermek bana çok aptalca geliyor üstelik yerli oyuncu çok onemli
%50 pay önemli orada şimdi dendiği gibi Westerlo'nun sahibi GS'li ve sponsor olmuş birisiyse o yüzden güvenerek böyle bir şey yapılıyor olabilir. Emin'in ederi bence 7 civarıdır şuan. O yüzden 4+ %50 daha uygun olurdu.

buyuk hata olur elden cikarilmasi .

ki , boyle bir sey olursa da , yonetime ve hocaya karsi sempatim azalir .

<->

emin bayram - el ayagi en duzgun ve en potansiyelli *yerli stoperler den nazarimda . altyapimiz ozelinde de en umut bagladigim yetenek olarak kendisini yaziyordum kendi jeneresinden .

temennim haberin gerceklesmemesi . hoca bi sekilde *kadro da tutmali .

saygi ve selamlar .

Yasin Özcan potansiyel ve piyasa olarak Emin'in önünde bunun farkındayız değil mi? Yasin 18 yaşında 2 senedir düzenli olarak Süper ligde oynuyor, sol ayaklı, sol bekte de oynayabiliyor. Yasin çöpü dendiği için bunu yazıyorum yoksa Emin'de 2.5 milyonluk oyuncu değil şu anda 7 milyon civarıdır yani o yüzden 3.5-4+ %50 daha doğru bir satış olur.

Emin' in satılmasına itirazım yok, bizde stoper için en fazla 4. alternatif olmayı kabul etmemiştir muhtemelen, kendince haklıdır da. Ancak madem orada iyi performans göstermiş, fiyat çok düşük, en az 5-6 olmalıydı. Bizim kadroda 'as' stoper olabileceğine de pek ihtimal veremediğimi belirteyim...

Dursuncular iyi sevinmiştir.''Yaaa herşeyi erden mi yapıyor.Dursun özbek sayesinde 2 şampiyon olmuşuz diğer işleride yapacak adam getirir''buyrun.

Emin'i 2,5m satarsak orta sahaya prime Kante, sağ beke prime Cafu, öne de prime Messi'yi bedava transfer etsek başarısız transfer sezonu sayarım ve istifa talep ederim...

Transfermarkt'ın bile 4,5m değer biçtiği, 21 yaşında, bir sürü maça çıkmış ve Belçika'da iyi bir sezon geçirmiş stoperini 2,5m'a satmak için deli olmak lazım çünkü...

Teşekkürler Cenk, teşekkürler tostos başkan.

25 diye okudum. Sonra yorumları görünce jeton düştü. Bu hareket gerçekleşirse yangın doğurmalı. Bu sene ihtiyacımız olan bir isim. Genç, yerli. Kimi oynatacağız? Barış Alper'i mi?

Ula hala anlamadım mantığı ne bu satışın şimdi. Çocuk çok oynamak istiyorsa opsiyonla kirala madem tekrar, 2.5 alsan ne olacak ki?

3-5 sıcak paranın peşindeysek yanmışız boşa uğraşıyoruz.

Emin'i 2,5m satarsak orta sahaya prime Kante, sağ beke prime Cafu, öne de prime Messi'yi bedava transfer etsek başarısız transfer sezonu sayarım ve istifa talep ederim...

Transfermarkt'ın bile 4,5m değer biçtiği, 21 yaşında, bir sürü maça çıkmış ve Belçika'da iyi bir sezon geçirmiş stoperini 2,5m'a satmak için deli olmak lazım çünkü...
Merakımdan soruyorum; Emin'in Belçika'da çok iyi bir sezon geçirdiği konusunda emin miyiz? Takip ediyor musunuz Westerlo maçlarını? Yoksa istatistiksel takip mi.

Dursun sadece floryayi satmıyor anlasilan

Haluk Yürekli: "Bana Emin Bayram transferini İbrahim Hatipoğlu söyledi. Rakamı sordum, İbrahim Hatipoğlu bana '2,5 milyon Euro + %50 satıştan pay' dedi. Kendi ifadesidir."

Geri
Üst Alt