Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.540
- 29.051
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Tete ödeyecek, Zaniolo da bu işbilmezlere rağmen kar edilip satılacak, sizin gibi nankörler yüzünden kulüp peşkeşçilere kaldı hala Emin Bayram üzerinden alakasız bir şekilde Erden Timur’a sövüyorsun insanda biraz utanma olur..11 temmuz tetenin transferiyle alakalı sonuç açıklanacak galiba aksi bir durum çıkarsa kimi suçlayacaksınız çok merak ediyorum. ha şimdi birileri çıkar onu tutarı tete ödeyecek der. güldürme beni heryyyy sürekli şeffaflıktan bahseden Sevgili Çok Haşmetli Yöneticilerin Yöneticisi Başkanların Başkanı Erden Timura yine bir kulp uydurur haklı çıkarırsınız. Morutsan ne oldu resiler zaniolo ne oldu daha sayarımda ama olsun boey 30 m.satıldı icardiyi getirdi başkada birşeyi yok Tek Gerçek OKAN gerisi laf .geçen sene belkide emin bayram transferinde bir satın alma maddesi vardı biliyomuyuz hele bir sabırlı olun kulüp açıklama yapsın da
kardeş küfür yok sen küfür ediyorsun kimseyi de aşağılamadık galatasaray da bir kişiye tapılmasına alışamadık sadece belliki yaşın küçük.Evet Tete ödeyecek, Zaniolo da bu işbilmezlere rağmen kar edilip satılacak, sizin gibi nankörler yüzünden kulüp peşkeşçilere kaldı hala Emin Bayram üzerinden alakasız bir şekilde Erden Timur’a sövüyorsun insanda biraz utanma olur..
Kulüp açıklama yapar, Emin de 2.5’a satılmaz ama bu haber yalan olduğu için değil taraftar ve medya tepki gösterdiği için gerçekleşecek. Çok şükür aklı selim Galatasaray taraftarı böyle skandallara tepki göstermeyi biliyor..
11 temmuz itibarıyla sana ne demek lazım şimdi kardeşşş öyle çok atıp tutmamak lazım boş boş demek ki değil mi?11 temmuz tetenin transferiyle alakalı sonuç açıklanacak galiba aksi bir durum çıkarsa kimi suçlayacaksınız çok merak ediyorum. ha şimdi birileri çıkar onu tutarı tete ödeyecek der. güldürme beni heryyyy sürekli şeffaflıktan bahseden Sevgili Çok Haşmetli Yöneticilerin Yöneticisi Başkanların Başkanı Erden Timura yine bir kulp uydurur haklı çıkarırsınız. Morutsan ne oldu resiler zaniolo ne oldu daha sayarımda ama olsun boey 30 m.satıldı icardiyi getirdi başkada birşeyi yok Tek Gerçek OKAN gerisi laf .geçen sene belkide emin bayram transferinde bir satın alma maddesi vardı biliyomuyuz hele bir sabırlı olun kulüp açıklama yapsın da
Haluk Yürekli üzerinden taraftarin nabzini yokladilar ve 2,5 milyona bu oyuncuyu satmaktan vazgectiler bence. 2,5 milyona stoper mi var dünyada? Genc oyuncular malum sitedeki piyasa degerinin cok cok üzerinde bir rakama giderken 4M gösterilen oyuncu 2,5 milyona satilamaz.