Haluk Yürekli: “Emin Bayram, Westerlo’ya satılıyor"

Yeni gördüm, peşkeş çekmiyorlarsa aptallık daha kötü bir hastalık. Olgun Peker’in nasıl sattığından akıllanmamış bu kafasızlar, hala bir fenerliye peşkeş çekiyorlar

Yanında Gökhan Dinç'i görünce aklıma şu görsel geliyor hep.

E9AsSm1XMAo_8KE.webp

Beynimden vurulmuşa döndüm. Bu kadar vizyonsuz olmayız diye düşünüyorum sakın öyle bi şey yapmayın bu adam lazım bize. İlla gidecekse 15k ya gidebilir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alt yapı oyuncularına şans vermessek neden bizde kalmak istesinler?
Ondan sonra mustafa kapı gibi kapı kapı dolaşıyor cocuklar
Çok ama çok yanlış işler yapıyoruz

11 temmuz tetenin transferiyle alakalı sonuç açıklanacak galiba aksi bir durum çıkarsa kimi suçlayacaksınız çok merak ediyorum. ha şimdi birileri çıkar onu tutarı tete ödeyecek der. güldürme beni heryyyy sürekli şeffaflıktan bahseden Sevgili Çok Haşmetli Yöneticilerin Yöneticisi Başkanların Başkanı Erden Timura yine bir kulp uydurur haklı çıkarırsınız. Morutsan ne oldu resiler zaniolo ne oldu daha sayarımda ama olsun boey 30 m.satıldı icardiyi getirdi başkada birşeyi yok Tek Gerçek OKAN gerisi laf .geçen sene belkide emin bayram transferinde bir satın alma maddesi vardı biliyomuyuz hele bir sabırlı olun kulüp açıklama yapsın da
Evet Tete ödeyecek, Zaniolo da bu işbilmezlere rağmen kar edilip satılacak, sizin gibi nankörler yüzünden kulüp peşkeşçilere kaldı hala Emin Bayram üzerinden alakasız bir şekilde Erden Timur’a sövüyorsun insanda biraz utanma olur..

Kulüp açıklama yapar, Emin de 2.5’a satılmaz ama bu haber yalan olduğu için değil taraftar ve medya tepki gösterdiği için gerçekleşecek. Çok şükür aklı selim Galatasaray taraftarı böyle skandallara tepki göstermeyi biliyor..

Evet Tete ödeyecek, Zaniolo da bu işbilmezlere rağmen kar edilip satılacak, sizin gibi nankörler yüzünden kulüp peşkeşçilere kaldı hala Emin Bayram üzerinden alakasız bir şekilde Erden Timur’a sövüyorsun insanda biraz utanma olur..

Kulüp açıklama yapar, Emin de 2.5’a satılmaz ama bu haber yalan olduğu için değil taraftar ve medya tepki gösterdiği için gerçekleşecek. Çok şükür aklı selim Galatasaray taraftarı böyle skandallara tepki göstermeyi biliyor..
kardeş küfür yok sen küfür ediyorsun kimseyi de aşağılamadık galatasaray da bir kişiye tapılmasına alışamadık sadece belliki yaşın küçük.
kimler kimler geldi geçti hepsi de eleştirildi imparator eleştirildi erden timur kim yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceksin yada öğreneceksin.
anlaşma ya olmuştur ya da olmamıştır taraftar baskısından dolayı transfer den vazgeçilmez
ha bu arada çok beğendiğin yöneticilerin yöneticisi geçen sene son dakika vecino aldırıyordu taraftar baskısı yüzünden alınmadı dimi güzel kardeşim benim sende buna inandın öylemi pehhhhhh
sonra açıklaması oldu kendi gelmek istememiş bunu da söyleyen haluk yangını da yapan uğur
yine aynı şekil haberler yine bu ikili. sen bunlara inanmaya devam et küçük kardeşim.
lafontenden masallar

haluğa yüklenmiştir millet şimdi akşam kesin atar yapacak :D

Hırsızlık falan olduğunu sanmıyorum

İş bilmezlik bence sadece

Ha Westerlo herhangi bir kulüp değil bir dönemler Hull gibi Fb'nin boktan topçularını alan bir kulüptü

Haluk Yürekli üzerinden taraftarin nabzini yokladilar ve 2,5 milyona bu oyuncuyu satmaktan vazgectiler bence. 2,5 milyona stoper mi var dünyada? Genc oyuncular malum sitedeki piyasa degerinin cok cok üzerinde bir rakama giderken 4M gösterilen oyuncu 2,5 milyona satilamaz.

ya kardeşim illegal işlerinizi eş dost ahbap sen kazan ben kazanım kıyakçılık işlerinizi başka topçular üzerinden yapın Emin'i memini vermiyoruz hadi yallah. Dursun Özbek şu kulübü doğru yönet.

Biz neden bu kadar yumuşak bir kulübün ya isteyen futbolcu istediği gibi gidiyor, Alanya burnumuzdan getiriyor bir oyuncu için.
Bizde gitmek istediği zaman gidiyor oyuncu

11 temmuz tetenin transferiyle alakalı sonuç açıklanacak galiba aksi bir durum çıkarsa kimi suçlayacaksınız çok merak ediyorum. ha şimdi birileri çıkar onu tutarı tete ödeyecek der. güldürme beni heryyyy sürekli şeffaflıktan bahseden Sevgili Çok Haşmetli Yöneticilerin Yöneticisi Başkanların Başkanı Erden Timura yine bir kulp uydurur haklı çıkarırsınız. Morutsan ne oldu resiler zaniolo ne oldu daha sayarımda ama olsun boey 30 m.satıldı icardiyi getirdi başkada birşeyi yok Tek Gerçek OKAN gerisi laf .geçen sene belkide emin bayram transferinde bir satın alma maddesi vardı biliyomuyuz hele bir sabırlı olun kulüp açıklama yapsın da
11 temmuz itibarıyla sana ne demek lazım şimdi kardeşşş öyle çok atıp tutmamak lazım boş boş demek ki değil mi?

Haluk Yürekli üzerinden taraftarin nabzini yokladilar ve 2,5 milyona bu oyuncuyu satmaktan vazgectiler bence. 2,5 milyona stoper mi var dünyada? Genc oyuncular malum sitedeki piyasa degerinin cok cok üzerinde bir rakama giderken 4M gösterilen oyuncu 2,5 milyona satilamaz.

4e gidiyor, gitmistir bile,,,yakinda aciklanirsa surpriz olmaz...
ha keza tepkiden dolayi da aciklanmamasi bir sey degistirmez . . . < - >
a milli takim havuzundaki altyapi cikisli bir degerin, uc asagi bes yukari avrupa da bir ligde bir sezon gecirmis,,, tipolojisi dolayli modern oyuna oldukca uygun bir prototip , , ,
<-bu potansiyel de bir altyapi degerini gidip al acele *belirtilen ucrete gondermek, planlama babinda hatalar silsilesi nazarimda .

sezon basi kampta sakatligi yoksa -*oynatilmamasi -
sezon oncesi kamp baslarinda bu basliktaki ilk haber ciktiginda ,bilindik gidisat olur tahmini yapanlar cok oldu,,, < -> yillardir benzer dongu > kamp bitmeden veya sezon baslamadan satilacagi hissiyati.....

velhasil ,

ayni skala ve potansiyel de bir yetenegi suan almaya kalksan kac isterler .

bu surecte yonetimsel hata oldugu gibi, oyuncuda da hata mevcut.

sozun ozu : altyapi dan cikan yeteneklere a takima entegrasyon baglaminda
geliskenlere dair - nacizane gecici bir sure pek yorum getirmeyi dusunmuyorum .

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt