Haluk Yürekli: “Emin Bayram, Westerlo’ya satılıyor"

Bu transfer şaibelidir.. Sahibi Icardi transferinde destek oldu diye kelepir oyuncu falan verilmez burası Galatasaray herkes haddini bilecek. Yangın yapılmalı ve bu satış engellenmelidir…
erden timur'un desteğinin verdiği paranın haddi hesabı yok kulübü olsa demek ki hepsini 3 kuruşa vermeye razı olacaz.

yineliyorum, milyarda bir karşılık bekleyerek Gsye destek olan adam şerefsizdir

Bu olayın arkasında başka birsey var bence ,erden olsa imkan dahi vermiyorum ama erden gidince bütün iş haramilere kaldı

Emin’i her türlü tutardım kadroda. Sanchez’in gitme ihtimali var. Nelsson’un var. Abdül’ün formdan düşme ihtimali var. Öyle kimse güvenmesin 3 tane sağlam stoper var diye.

Burası Galatasaray

Değil 2 sene 4 sene üst üste şampiyon olun mantığa aykırı iş yaparsan ömrün maksimum 6 ay olur.

UEFA Kupasını alan Süren 4 yıl şampiyon olmuşken daha 1 yıl dolmadan 2001'de gönderilmiş. Ünal Aysal iyi giderken 1 CL Çeyrek F6inali, 2 Lig almışken 1 sene mantıksız işler yaptığı için gitmiş.

Hata yapabilirsiniz tabi ki ama mevzu niyette art olunca affetmez CL de alsan affedilmez.

O yüzden herkes ayağını denk alsın.

Öyle üç otuza arsaları da peşkeş çekemezsin Emin vs gibi futbolcuları da.

Ligdeki herhangi bir oyuncuyu almaya kalksan 4-5'ten açıyorlar kapıyı bu bağlamda ucuza gitmiş gibi duruyor, Emin'den Galatasaray'a 11 oyuncusu olur mu o da hiçbir zaman olmayacak muhtemelen. Herkeste ya bir yerden patlama yaparsa beklentisi var o sebeple geri alma hakkı olan bir anlaşmaya olumsuz bakılmazdı.

Emin Bayram transferi eger dogruysa buyuk skandal. Erden Timur'la baslayan yeni donem kapanmis gibi gorunuyor, eski sacmaliklara donuyoruz.

Salak salak işlere başladı Dursun yine, kendisine akıl verecek biri olmayınca 2015'deki fabrika ayarlarına geri döndü.

Dogruysa rezalet, emin belki yedek kalmak istemdi icin gitmek istiyecektir ama o rakam nedir? Yildizi parlasa bile ve satis yapilsa belki ordan bir kac milyon daha gelir diye beklenirmi? Umarim dogru degildir.

Adam icardi transferinde yardimci oldu diye oyuncuyu peskes mi cekecegiz yani? Karsiliksiz yardim etmiyorda hic yardimci olma

O değilde Dursun Özbek yalı çocuğu gibi muhabirleri de ayarlamış artık sanırım. Önce Haluklar normal bir fiyat olmuş gibi haberi yaptılar. Sonra da diğerleri girdi haberi taraftarın tepkisini biraz görerek fiyatı 4’e çıkararak. Eleştiri yapan yok.
Kaç gündür zaten yönetimi savunuyorlar. 2 sezondur 8 numara ve Boey gittiğinden beri sağbek yok takımda ama halen adam arıyorlar.

4-5 sene aynı şirkette kıdem almadan çalışıp üstüne her yeni geleni üstünüze koydukları zaman yeni iş aramaya başlamıyorsaniz Emin konusunda haklısınız. Ama kendi hayatınızda tepki verip burda ayni tepkiyi oyuncu verince bağırmanin bir faydası yok

O değilde Dursun Özbek yalı çocuğu gibi muhabirleri de ayarlamış artık sanırım. Önce Haluklar normal bir fiyat olmuş gibi haberi yaptılar. Sonra da diğerleri girdi haberi taraftarın tepkisini biraz görerek fiyatı 4’e çıkararak. Eleştiri yapan yok.
Kaç gündür zaten yönetimi savunuyorlar. 2 sezondur 8 numara ve Boey gittiğinden beri sağbek yok takımda ama halen adam arıyorlar.

Uğur Karakullukçu içlerinden geçti, %100 haklı.

4-5 sene aynı şirkette kıdem almadan çalışıp üstüne her yeni geleni üstünüze koydukları zaman yeni iş aramaya başlamıyorsaniz Emin konusunda haklısınız. Ama kendi hayatınızda tepki verip burda ayni tepkiyi oyuncu verince bağırmanin bir faydası yok
Oyuncunun Westerlo’ya gitmek istediğine dair bir bilgi mi var? Ayrıca örnek mantıklı değil, 3-4 sene staj yapıp, 2 sene yurtiçi, yurtdışı exchange yapılıp sana yatırım yapılmış, tam ana kadroya dahil edileceksin, yurtdışına gitmek istiyorsun desen mantıklı olabilir ki bu Emin ben gideceğim diyorsa geçerli..

Bunları görünce Florya için endişelenmemek elde olmuyor, kulüp gene soyguncuların peşkeşçilerin elinde belli ki, yazık.. En satılmayacak oyuncu Emin şuan, ŞL kadrosu altyapı kontenjanı sebebiyle.

Oyuncunun Westerlo’ya gitmek istediğine dair bir bilgi mi var? Ayrıca örnek mantıklı değil, 3-4 sene staj yapıp, 2 sene yurtiçi, yurtdışı exchange yapılıp sana yatırım yapılmış, tam ana kadroya dahil edileceksin, yurtdışına gitmek istiyorsun desen mantıklı olabilir ki bu Emin ben gideceğim diyorsa geçerli..
Yunus için geçen sene hoca israrciydi tutamadi elinde. Emin içinde bu sene ısrar edeceğini düşünüyorum yaptığı açıklamalara binaen. Oyuncu tarafi istemese Reale bile gonderemezsin. Yönetim suçludur ama Eminde sütten çıkmış ak kaşık değildir

Kaç kurtar kendini arslan

11 temmuz tetenin transferiyle alakalı sonuç açıklanacak galiba aksi bir durum çıkarsa kimi suçlayacaksınız çok merak ediyorum. ha şimdi birileri çıkar onu tutarı tete ödeyecek der. güldürme beni heryyyy sürekli şeffaflıktan bahseden Sevgili Çok Haşmetli Yöneticilerin Yöneticisi Başkanların Başkanı Erden Timura yine bir kulp uydurur haklı çıkarırsınız. Morutsan ne oldu resiler zaniolo ne oldu daha sayarımda ama olsun boey 30 m.satıldı icardiyi getirdi başkada birşeyi yok Tek Gerçek OKAN gerisi laf .geçen sene belkide emin bayram transferinde bir satın alma maddesi vardı biliyomuyuz hele bir sabırlı olun kulüp açıklama yapsın da

Geri
Üst Alt