Haluk Yürekli: "Gabriel Sara ile Galatasaray her konuda anlaştı"

2. lig topçusuna 20 mi vereceğiz
gsliliği bırakıyorum

fakirlik genlerimden dolayı herhalde... 20 + verdik haberini okuyunca mabadım açıkta kalmış gibi bir rahatsızlık oldu bünyede...
1,5 senedir ihtiyaç ol mevkiyi , çoktan halletmeleri gerekirdi halletmesen şemsiye böyle girer göte ama inşallah fayda sağlar

Gel bir SARA'yım

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gabriel Sara. 8 numaramıza kavuştuk şükürler olsun. Çok teknik, çok pasör ve şutör, çok çabuk bir orta sahamız oldu. Sao Paulo alt yapısından çıktı ve Championshipte çok iyi işler yaptı. Brezilyalı ve Solak bir merkez oyuncusunun tutmama şansı yok. Hoşgeldin Sambacımız InCollage_20240803_010902220.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi yıl 6 ya aldın hocam.bu yıl mi
Duenin 6ya gittiği ama jelertin 11 ettiği,
Susicin 10a gittiği, camara (ismini doğru hatırlıyorumdur umarım) 12-16 arası birşeye gittiği yılda saranin 23 ettiği yılda alındı. Ne olursa olsun, Galatasaray 10+ oyuncu alıyorsa sorun olmaması gerekir.

Duenin 6ya gittiği ama jelertin 11 ettiği,
Susicin 10a gittiği, camara (ismini doğru hatırlıyorumdur umarım) 12-16 arası birşeye gittiği yılda saranin 23 ettiği yılda alındı. Ne olursa olsun, Galatasaray 10+ oyuncu alıyorsa sorun olmaması gerekir.
Söylediğine katılıyorum ama algıda var rakamlarda 23 olmadığını sen de ben de biliyoruz 🙂

Söylediğine katılıyorum ama algıda var rakamlarda 23 olmadığını sen de ben de biliyoruz 🙂
Olabilir, foruma yeni girdim, sarayi hiç izlemedim. Zerre bilgim yok oyuncudan yana. 2. lig topçusu vs takintilarimda yok. Ribery geldiginde bayaa sevinmiştim mesela, en sevdiğim transfer tipi, caruscada da baya beklentideydim, boeyde de milletin aksine potansiyeli görüp bizim takıma laf etmiştim oynatmiyoruz diye. Ama ne bileyim, 25 yaşında deniyor, en pahalı transferimiz deniyor ve ben ismini ilk kez duyunca ikilemdeyim Deniz. Ama şundan eminim, dursun ve avaneleri olmasa çok daha uyguna halledebilirdik inancındayım. Geçen sene para yokken ve Araplar transfer piyasasının içinden geçiyorken kimleri getirdik hemde ne fiyatlara, bu herifide zaniolo gibi p. edersek üzülürüm. Erden'in sponsorluk için bir taraflarini yirttigi paranın neredeyse tamami, boeyin satışının 2/3unu gomuyoruz. Dikkat etmekte fayda var

Geri
Üst Alt