- 20 Mayıs 2019
- 8.437
- 7.009
- 1.218
2. lig topçusuna 20 mi vereceğiz
gsliliği bırakıyorum
gsliliği bırakıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tominay ve bissaka toplam 2 katı bu arada maliyet olarakTominay ve Bissaka parasına Jelert ve Sara he.
futbolu bırakUlan biz toreirayı 6 ya aldık buna 20 mi verecez
Sizin yapacağınız işi seviym
Fredi alamadığımız için okan hocanın içinde ukde kalmış herhalde yoksa bu adam paralel evrende bile 20 etmez
Hangi yıl 6 ya aldın hocam.bu yıl miUlan biz toreirayı 6 ya aldık buna 20 mi verecez
Sizin yapacağınız işi seviym
Fredi alamadığımız için okan hocanın içinde ukde kalmış herhalde yoksa bu adam paralel evrende bile 20 etmez
Olum toreiraya 6 verdik aldık diyorumfutbolu bırak
Hangi yıl 6 ya aldın hocam.bu yıl mi
Algı işte hocamtominay ve bissaka toplam 2 katı bu arada maliyet olarak
TamamMilattan önce 6. yüzyıl
cahil o bosver renktas
fakirlik genlerimden dolayı herhalde... 20 + verdik haberini okuyunca mabadım açıkta kalmış gibi bir rahatsızlık oldu bünyede...Niye öyle dedin künkçü reis
1,5 senedir ihtiyaç ol mevkiyi , çoktan halletmeleri gerekirdi halletmesen şemsiye böyle girer göte ama inşallah fayda sağlarfakirlik genlerimden dolayı herhalde... 20 + verdik haberini okuyunca mabadım açıkta kalmış gibi bir rahatsızlık oldu bünyede...
Duenin 6ya gittiği ama jelertin 11 ettiği,Hangi yıl 6 ya aldın hocam.bu yıl mi
Abi şimdiye kadar kişisel bir tecrübem olmadı ama mabada giren hiçbir şeyden fayda göreceğimi sanmıyor ve ümit etmiyorum1,5 senedir ihtiyaç ol mevkiyi , çoktan halletmeleri gerekirdi halletmesen şemsiye böyle girer göte ama inşallah fayda sağlar
Söylediğine katılıyorum ama algıda var rakamlarda 23 olmadığını sen de ben de biliyoruzDuenin 6ya gittiği ama jelertin 11 ettiği,
Susicin 10a gittiği, camara (ismini doğru hatırlıyorumdur umarım) 12-16 arası birşeye gittiği yılda saranin 23 ettiği yılda alındı. Ne olursa olsun, Galatasaray 10+ oyuncu alıyorsa sorun olmaması gerekir.
Tercübem var ben faydasına görmedimAbi şimdiye kadar kişisel bir tecrübem olmadı ama mabada giren hiçbir şeyden fayda göreceğimi sanmıyor ve ümit etmiyorum![]()
Olabilir, foruma yeni girdim, sarayi hiç izlemedim. Zerre bilgim yok oyuncudan yana. 2. lig topçusu vs takintilarimda yok. Ribery geldiginde bayaa sevinmiştim mesela, en sevdiğim transfer tipi, caruscada da baya beklentideydim, boeyde de milletin aksine potansiyeli görüp bizim takıma laf etmiştim oynatmiyoruz diye. Ama ne bileyim, 25 yaşında deniyor, en pahalı transferimiz deniyor ve ben ismini ilk kez duyunca ikilemdeyim Deniz. Ama şundan eminim, dursun ve avaneleri olmasa çok daha uyguna halledebilirdik inancındayım. Geçen sene para yokken ve Araplar transfer piyasasının içinden geçiyorken kimleri getirdik hemde ne fiyatlara, bu herifide zaniolo gibi p. edersek üzülürüm. Erden'in sponsorluk için bir taraflarini yirttigi paranın neredeyse tamami, boeyin satışının 2/3unu gomuyoruz. Dikkat etmekte fayda varSöylediğine katılıyorum ama algıda var rakamlarda 23 olmadığını sen de ben de biliyoruz![]()