Haluk Yürekli: "Gabriel Sara ile Galatasaray her konuda anlaştı"

Olabilir, foruma yeni girdim, sarayi hiç izlemedim. Zerre bilgim yok oyuncudan yana. 2. lig topçusu vs takintilarimda yok. Ribery geldiginde bayaa sevinmiştim mesela, en sevdiğim transfer tipi, caruscada da baya beklentideydim, boeyde de milletin aksine potansiyeli görüp bizim takıma laf etmiştim oynatmiyoruz diye. Ama ne bileyim, 25 yaşında deniyor, en pahalı transferimiz deniyor ve ben ismini ilk kez duyunca ikilemdeyim Deniz. Ama şundan eminim, dursun ve avaneleri olmasa çok daha uyguna halledebilirdik inancındayım. Geçen sene para yokken ve Araplar transfer piyasasının içinden geçiyorken kimleri getirdik hemde ne fiyatlara, bu herifide zaniolo gibi p. edersek üzülürüm. Erden'in sponsorluk için bir taraflarini yirttigi paranın neredeyse tamami, boeyin satışının 2/3unu gomuyoruz. Dikkat etmekte fayda var
Hocam ben bu paraların algı olduğunu düşünüyorum ve kimi uyeler mutlu oluyor olumsuzluk yazmak için bahane oluyor aynı kişiler oyuncu satınca şartlara bağlı opsiyonları katmiyorlar rakam düşük olsun diye 🙂🙂🙂 ben 27 olduğunu düşünmüyorum ha 27 olur nasıl olur altin ayakkabi falan alır 🙂🙂 hayırlısı olsun hocam ortak beklentimiz gs zaten selamlar dilerim

Kesici, Hızlı, Sert 6 Numara : Torreira
Teknik, Hızlı, Şutör 8 Numara : Sara
Zeki, Teknik, Skorer, Lider 10 Numara: Mertens..

Bambaşka birşey oldu 20240803_021515.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu meblalara Premier League tecrübesi olan bir oyuncu isterdim...lakin Gabriel baya ölvülüyor:

Şut var
Dribling var
Teknik var
Pas var
Yaşı da genç sayılır
Brezilyalı
Dinamik

Hayırlısı bakalım

Tominay ile ilgili Manunun cevabı bekleniyormuş.

Sara'nın 1.2 kazandığı yazılmış.

3 teklif etmişiz

Yabancı yorumlarda herifin benzetildigi oyuncular maddison -cantwell .. İkisi de bildiğin 10 no cantwelli ilk çıktığında cok severdim benzer bir hikayesi var şu an rangersa düşmüş yaşı da genç sayılır .
Videolarla çok alakası yok diyorlar orada sanki box to boxmis görünüyor

Orta Sara transferimizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

# 10.5 M zaten Norwich transfer olmuş
# formu yükselişte
# orta saha için en verimli yaşta
# yıllık maaşı düşük ( Wendel , tominay, İlkay vb. Göre + bunlar umarım gelmez diyordum)
# brezilyalı solak.

Burada yazılan mesajlar çoğunu alıntılanabilir sonrasında.

vallaha kendimi kesicem 20m den asagı bonservis vermiyoruz lan .d

videolarına baktım biraz da kaliteli topcu valla. teknik desen var, şut desen var, oyun görüşü de var. baskıyada katılıyor. yaşı da genç. insallah iyi olur. üstüne satılabilir bu oyuncu. 2-3 bölgede oynayaiblmesi buraya itti muhtemelen bizi. maaşı az olsun da çıkışımızda rahat olsun. her alınan oyuncudan tam bonservis karsılığını almak kağıt üstünde işleri tam manasıyla doğru yapıyosun demek değil. senin sezon içinde sampiyonluğuna etki etsin, cl inde galibiyetlere etki etsin oralardan bile kaardasın demektir. bu illa gol veya asist değil oyundaki skordan bağımsız etkisi de dahil. insallah en az verilen para kadar manevi yönden taraftarı ve oyunumuzu tatmin eder. hayırlı olsun. çok arastırılmıstır diye düşünüyorum bu kadar süreden sonra. okan hocaya da güvenim tam.

Geri
Üst Alt