Haluk Yürekli: "Galatasaray, Mario Hermoso'ya teklif yaptı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan: "Hermoso, Galatasaray'dan yıllık 7 milyon Euro istiyor. Galatasaray bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor"
Davinson Sanchez 3 milyon € alıyor bu takımda. Yaklaşık 2 katı maliyet ile bir stoper daha mı alacağız ?

Tamam ben de Abdülkerim bu kadar kötü haldeyken Hermosu yu takımda görmek isterim daha doğrusu kim Hermoso & Davinson ikilisini istemez ki Avrupanın en iyi 10 takımını filan bir kenara bırakalım geri kalan takımların hepsinde banko oynar bu ikili ama 7 milyon € + imza parasıyla belki 3 senelik maliyeti 25 milyon € yu geçecek bir stoper alabilecek durumda mı bizim takım asıl mesele bu

5-7 milyonlar ne olm Arap çölü mu burası. Adamlar gidip kule gibi herife iki kuruş maaş verip aldı. 30 yaşında adamlara zamanında 4 milyonları verdik şimdi çıta 7 milyona mi çıktı ffp cezasini bu herif yüzünden yemedik mi abi biz.

2 milyon maasa oyuncu bulamiyorsaniz bırakın gidin kardesim

Her konuda yangın yapan Haluk, iki gündür yönetim konusunda sessiz.

Okan Buruk’a ise saydırıp duruyor, neden acaba?

Hermoso falan gelmeyecek.
acikcasi, salt lig ve olasi avrupa ligi icin bu derece maas kulfetine girmeye gerek olmadigini dusunuyorum. kaldi ki, oyuncu la liga da kalirsa olasi barca yapmasi ihtimallerde (iki stoperi uzun sureli sakatlik dolayli ayri kalacak) ,,

diger yandan oyuncu epl den teklif bekliyordu. manu hatta kendisiyle gorusup sartlar da anlasamamis bu ay yaptiklari gorusme de .

dis da en son yazilanlar petrol bolgesine gitme olasiligi oldugu .

bir diger konu ;

bu basligin icerisin de ismi gecen *galan konusuna dair nacizane yorumum -

bugun saglam bir ispanyol gazetecinin(isp kaynak) galan icin
biz ve bjk nin bold ilgilendigini belirtmesi -dikkatimi cekti . <-> ki, bir suredir kendisini yaziyordum sol tarafa .

son olarak - ispanya da transfer cuma sona eriyor.
atletico haril haril orta saha ariyor... son gittikleri isim sofyan.

bu orta saha transfer konusu icin once eldeki cikis yapacaklari isimleri resmi olarak halletmeleri gerek.ffp dolayisiyla. akabinde orta sahaya imza attirirlar tahminim.

suraya geliyorum ; galan bugun veya yakin aciklanir . hangi tarafa ,bu da muallak.

saygi ve selamlar.

Kadir Çetinçalı: "Galatasaray, Hermoso ile anlaştı."

Demek parayi bastik

Cimbom'a h.geldin Hermoso deriz Kadir sallayacak değil ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt