- 26 Ocak 2021
- 35.002
- 33.642
- 2.183
Madem bu kadar para verecez Hermoso yerine iyi 1 hocaya bu parayı verelim hermosodan daha çok soruna çözüm olur.Asagiya cekmeye calisiyorlarmis. 5'e razi olursa alacagiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madem bu kadar para verecez Hermoso yerine iyi 1 hocaya bu parayı verelim hermosodan daha çok soruna çözüm olur.Asagiya cekmeye calisiyorlarmis. 5'e razi olursa alacagiz.
Dursundan geceli çok oldu Kero admirimSeni çok fena yapıcam Dursun’un dilosu
Admire lakayıt cevap verme ha? Perma ban geliyor.Sağlık olsun
Sen aradan çekil. admirle aramızda ezilecen.Amire lakayıt cevap verme ha? Perma ban geliyor.
Uza lanDursundan geceli çok oldu Kero admirim
Gırgır hepsi onların ciddi sanmaniz beni yaraladı güzel sesli adamUza lan
Profilinde hala resmi var
Yıllarca kafamızı şaaptın Dursun da Dursun diye
Yuce mahkemede yargilanacaksin barisimDursundan geceli çok oldu Kero admirim
Eğer GS kurtulacaksa kellem bile gidebilir. Sorun değil pukimYuce mahkemede yargilanacaksin barisim
İdam cikarsa dövüş talep et asil uyelerin bu hakki var karsina feramuzu cikarticazEğer GS kurtulacaksa kellem bile gidebilir. Sorun değil pukim
Feramuzu bosver bana Oğuzhan seskoyu verin ezip geçeyim onuİdam cikarsa dövüş talep et asil uyelerin bu hakki var karsina feramuzu cikarticaz
Kabul edilmistirFeramuzu bosver bana Oğuzhan seskoyu verin ezip geçeyim onu
Davinson Sanchez 3 milyon € alıyor bu takımda. Yaklaşık 2 katı maliyet ile bir stoper daha mı alacağız ?Mehmet Özcan: "Hermoso, Galatasaray'dan yıllık 7 milyon Euro istiyor. Galatasaray bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor"
Sara oynayacağı için Javi olmaz yine. Stoper özelliği de olan fizikli atletik bek lazım oraya.Hedef belli:
Jelert - Sanchez - Hermoso - Javi
acikcasi, salt lig ve olasi avrupa ligi icin bu derece maas kulfetine girmeye gerek olmadigini dusunuyorum. kaldi ki, oyuncu la liga da kalirsa olasi barca yapmasi ihtimallerde (iki stoperi uzun sureli sakatlik dolayli ayri kalacak) ,,Hermoso falan gelmeyecek.