Haluk Yürekli: "Galatasaray, Wendel ile 5 yıllık anlaşma sağladı"

Wendell için 18 20 milyonlar konuşuluyorsa tominay için kaç istedi acaba Manu ? Hojbergi saymıyorum onun bonservisi yüksek olmaz artik

Wendel bütün özellikleri 70 olup hiç 90’ı olmayan Fifa regeni gibi açıkçası.

Misal Fred deli gibi koşuyor, çalışkan adam.

Bu eleman bence ortalama herşeyde.

Belhanda gibi sövülürse şaşırmam. Belhanda da öyleydi.

cok para umarim iptal olur genc potansiyelli bir oyuncu ile imzalariz

gsc zenit'in hiçbi maçını kaçırmıyo heralde ? wendel uzmanı olmayan rdaşlar like atarsa sevinirim

2 3 sezon portekiz ve rusyada oynamış brezilyalı bi herifi böyle bi ücretle almak transfer falan değildir, çapsızlık ve akıl tutulmasıdır

sıçam böyle yönetim anlayışına

Wendel yarına takımıyla maça da çıkar. Ha çıkmıyorsa müspet ama hiç sanmıyorum işlerin bu aşamada olduğunu. Daha Doue bitiremeyen yönetim bu işi haftalarca bitiremez.

gsc zenit'in hiçbi maçını kaçırmıyo heralde ? wendel uzmanı olmayan rdaşlar like atarsa sevinirim

2 3 sezon portekiz ve rusyada oynamış brezilyalı bi herifi böyle bi ücretle almak transfer falan değildir, çapsızlık ve akıl tutulmasıdır

sıçam böyle yönetim anlayışına
Eis ekibimizi menajerlerin kucagında hoplatıyorlar #soygunvar

Wendel bütün özellikleri 70 olup hiç 90’ı olmayan Fifa regeni gibi açıkçası.

Misal Fred deli gibi koşuyor, çalışkan adam.

Bu eleman bence ortalama herşeyde.

Belhanda gibi sövülürse şaşırmam. Belhanda da öyleydi.
Wendeli bilmiyorum fakat fredin özellikle burada inanılmaz abartıldığı düşünüyorum vasat üstü oynadığı maç sayısı 10u bulmayan adamı sezon boyunca sanki kroos modric gibi dillendirilmesi çok garip 31 yaşındaki adama 15 bonservis senelik 5milyon maaş 5 yıllık anlaşma verdiler üstelik bu herif senede 10 kusur maç kaçırıyor
Bizim takım selcuk ve melodan beri iyi ortasaha göremediği için fred beğeniliyor muhtemelen

Son zamanlarda tutan yabancı transferlerimiz;
1-) Sasha Boey : Genç Yetenek
3-) Nelson : Genç Yetenek
3-) Sanchez : Tottenham’ın 40 m euro verdiği yıldız.
4-) Toreira : Arsenal görmüş yıldız.
5-) Raşitza : Bundesliga’da iş yapmış EPL’den gelen adam.
5-) Ziyech : Chelsea’nin yıldızı.
6-) Icardi : Seria Gol Kralı Süper Star

Örneklere baktımığımızda Wendel soru işareti.

Artik bu saatten sonra verecegimiz bonservis onemli, Zenit'de biliyor oyuncunun gitmek istedigini ama onlarda fazla zarar etmeyelim diyecektir dogal olarak. Biraz daha fiyati dusurmek iyi olur.

Artik bu saatten sonra verecegimiz bonservis onemli, Zenit'de biliyor oyuncunun gitmek istedigini ama onlarda fazla zarar etmeyelim diyecektir dogal olarak. Biraz daha fiyati dusurmek iyi olur.
3 5 onlara "zarar" yazmaz gerçi gazprom vs ile de ...yani... inatları kolay kırılır diğer her şey tamamsa

Wendel Doue'den erken KAP olursa komedi olur.

Transfer işini Cenk Ergüne bırakmamak gerekiyor gerçekten yüksek maaşlı ve uzun süreli sözleşmeleri kulübe çakıyor sürekli. Adamı izlemedim bu arada müthiş futbolcudur belki bilemiyorum ama bu maliyete daha garanti adamları rahat alırız nereden baksan akıl tutulması.

Bu beyfendi ihtiyacımız olan türde bir futbolcu mu?

Geri
Üst Alt