Haluk Yürekli: "Galatasaray, Wendel ile 5 yıllık anlaşma sağladı"

Cenk ergunden feghuli ve belhanda modeli bir transfer daha gelecek belli ki

Kotu oyuncu degil kumasi gayet iyi ama konusulan meblalar asiri fazla

Bugun malmo maci izledim bir oyunculari var 22 yasindaymis macta cok begendim sebastian nanasi adinda.Bir kac kez daha izlemistim ama bugun cok dikkatimi cekti.Merkezde oynuyor ve almak istedigimiz wendelden asagi kalir yani yok.Malmöden istesen 5 6 milyona belki biraz ustune alinabilecek bir oyuncu ve 22 yasinda.Tam bir dinamo topla ve topsuz guzel kosular atiyor oyun gorusu gayet iyi bileklerine hakim.calim.yetengi de hic fena degil.

Biz bunlari goruyoz da bizimkiler mi bilmiyor.Biliyorlar ama illa kulubu batiracaklar ya da birileri zengin olmaya calisiyor yine

mctominayı alsak daha ucuza gelirdi

ayrıca onla fbde ilgileniyor

27 yaşında adam. 22 değil. Ne diye bu kadar bonservis? Ne diye bu kadar uzun sözleşme? Rus ligi çok mu önemli bir ölçüt bir adama 4 milyon vermek için?

Bu transfer bize uygun değil , tutmayacak , Cenk Ergün transferi, feguli, belhanda gibi sözleşme...

Wendel ayarında bir adamı yıllık maliyet anlamında daha aşağı bir maaşa oynatamazsın.

Sorun yıllık maaşı değil bana göre. Sorun sözleşmenin süresi. Bu adamın 5 yıl sonra mevcut formunda olabileceğine emin miyiz?

Tamam bugün yıllık 4 milyon Euro yu hak eden bir futbolcu. Peki 5 yıl sonra da öyle olabilecek mi?

çok kötü bir sözleşme. Hiç beğenmedim. 3.3 milyon, 3+1 olsa iyi bir anlaşma olabilirdi. Yoksa 18-20 milyonu yükselişte bir gencoya gömelim. 3 milyona 2. ligden aldığın Köhn bile katkı verdi.

Bu oyuncuyu menejerler mi önerdi nereden buldukta düştük peşine acaba? Feghouli, Belhanda'dan farklı olarak yaşı daha genç onlardan 26-27 yaşında geliyor. 3 sene full 1 senede rolantide oynar. 4 yıllık anlaşalım.

Umarim anlasamayiz. Öyle sözlemese den bir daha kolay kolay cikamayiz. Bknz Oliveira.

Geri
Üst Alt