Haluk Yürekli: "Galatasaray, Wendel ile 5 yıllık anlaşma sağladı"

maaştan ziyade serhan türk zenite teklifte 18 mioya çıktık demiş daha hala da 25 filan istiyorlarmış ben vazgeçtim alınmasın bu fiyatlara. Bunlar nasıl paralar kardeşim etimiz ne budumuz ne.

maaştan ziyade serhan türk zenite teklifte 18 mioya çıktık demiş daha hala da 25 filan istiyorlarmış ben vazgeçtim alınmasın bu fiyatlara. Bunlar nasıl paralar kardeşim etimiz ne budumuz ne.
bu kdr karı niye yaptık biz pukim.

bassınlar parayı neyse getirsinler. Hocamın istekleri emir olarak algılanmalı

Tier 1 HA

GolazooOOOooOoo
Teknik ofansif brezilyalı 8mi?

Torreria_Wendel
H.O.

En azından oyun kurumu üzeri köprü funksyonu yapabilecek teknik bir oyuncu. Ayrıca daha teknik ve takım halinde atak yapabilmemiz için güzel hamle. Bazen sadece bireysel yeteneklerin şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorduk. Bu Wendel ile bir nebze azalır.
Okan Hoca Torreria yanına ofansif bir 6 / 8 alması doğru bir karar. Maçlarımız 75% kapanan takımlara karşı, bunu da unutmamak lazım.
Hayırlı Olsun.

Forum hep 6 milyona lucas torreira bekliyor her sene, gerçekten gülüyorum artık.
Bazıları var ki scoutluk yapıyor 1, 2 milyona genç oyuncu öneriyorlar.
Dünya artık olabildiğince global, godoman takımların yan sanayi takımları hemen alıyorlar.
Musiala çocukken ingilizler ve almanlar bu çocuk için milli takım savaşı verdi.
Yamal'in messiyle kundakta fotoğrafı var ya adamlar kundaktayken keşfediyor artık.
Kıçı kırık bjk bile neler neler alıyor bizimkiler çok para diyor.
4 büyükler ne batar nede çıkar o yüzden bu konulara kafa yormayın batsaydi şuana kadar bjk çoktan batmıştı.

wendel bu paralara gelirse bilin ki kulüp satış yapacak Balper filan gitti sayın 30-40'a.

YouTube da bir moderatör Wendel'e 8.5 dedi - assist'in assistini yapar ve ondan bunu beklemek lazım.

Aklıma Belhanda geldi

Transfer işini Cenk Ergüne bırakmamak gerekiyor gerçekten yüksek maaşlı ve uzun süreli sözleşmeleri kulübe çakıyor sürekli. Adamı izlemedim bu arada müthiş futbolcudur belki bilemiyorum ama bu maliyete daha garanti adamları rahat alırız nereden baksan akıl tutulması.
Katılıyorum.

Bu meblağ'ya en az 2 sezon Premier League oynamış OS bulurdun, bulursun.
Daha garanti ve soru işareti olmayan birisi olması lazım, madem bu kadar para veriyoruz.

Takımın torreira'nın yokluğunda boşluğunu dolduracak bir yerli 6 numara ihtiyacı var.

Yıllardır da bunu doldurmuyoruz. Kaan Ayhan mevcut ama ben net bir yerli 6 numara istiyorum.

Akil tutulmasi, yillik 4 milyon+ bonus birde bonservis, dünyada baska orta saha mi kalmadi? Bu ne kolaycilik böyle? Gidin arastirin en az wendel kadar bir oyuncu bulursun yillik maasi cok daha düsük olur

Geri
Üst Alt