Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kdr karı niye yaptık biz pukim.maaştan ziyade serhan türk zenite teklifte 18 mioya çıktık demiş daha hala da 25 filan istiyorlarmış ben vazgeçtim alınmasın bu fiyatlara. Bunlar nasıl paralar kardeşim etimiz ne budumuz ne.
Daha almadık. Oyuncuyla anlaşmışlar. Henüz Zenit ile anlaşma yok.Fred'in gencini aldık. Kuşlar kudursun.
Keşke bizim OS transfer listesini görebilme şansımız olsaydı. Çok merak ettim.Bu maliyete anca bunu getirebilmişler demektir.Yapacak bişey yok.Bir ihtimal oradaki alacaklarına karşılık bonservis düşük olabilir.Maaş yükü arttırıp
Dursun başkanımızın Zenit başkanı ile bir kahve içmesine bakar.Daha almadık. Oyuncuyla anlaşmışlar. Henüz Zenit ile anlaşma yok.
Katılıyorum.Transfer işini Cenk Ergüne bırakmamak gerekiyor gerçekten yüksek maaşlı ve uzun süreli sözleşmeleri kulübe çakıyor sürekli. Adamı izlemedim bu arada müthiş futbolcudur belki bilemiyorum ama bu maliyete daha garanti adamları rahat alırız nereden baksan akıl tutulması.