- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
3 e aldık 8 satarsak kar ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Botheim konusunda o kadar emin olamıyorum Strand Larsen bence bizim için daha doğru tercih olurdu ama tabi Botheim'in bonservisi olmayışı onu avantajlı yapıyor.Mostafa'yı satıp Botheim'i alsak temiz bir transfer operasyonu olur.
botheim santrafor mu?Mostafa'yı satıp Botheim'i alsak temiz bir transfer operasyonu olur.
evtbotheim santrafor mu?
Oyuncuyu ben de bilmiyorum o kadar. Ama şeklen doğru bir hamle. Kalan parayı da orta saha bütçesine eklersin.Ben Botheim konusunda o kadar emin olamıyorum Strand Larsen bence bizim için daha doğru tercih olurdu ama tabi Botheim'in bonservisi olmayışı onu avantajlı yapıyor.
Öyle diyorlar.botheim santrafor mu?
gol atan cinsten mi?
Aman aman izlemişliğim yok - 4 5 tane videosundan meziyetlerini anlamaya çalışıyorum diyelim.gol atan cinsten mi?
menajeri jim solbakken? isim benzerliği degil mi bu?Aman aman izlemişliğim yok - 4 5 tane videosundan meziyetlerini anlamaya çalışıyorum diyelim.
Ucuza epey değerlenebilecek bir adam tutarsa - bir yandan sağ ve sol kanat oynayabilen Solbakken'i getimek içinde iyi koz.
O ikisi ucuza baya kar getirebilecek adamlar. En azından ben öyle bakıyorum.
Forvet olarak oyuncudan bağımsız , bizim 6 ve 8 no CUK Nokta transferleri olursa oyunu ofansa yıkamada , kaliteli kanatlarda var , her forvet gol atar düşüncesindeyim. O nedenle potansiyel adam iyidir gözüyle bakıyorum.
onu hiç bilmiyorum. ama takım arkadaşı sonuçta . "kanka gel istanbul şaka gibi" demesi yeterli olacaktır.menajeri jim solbakken? isim benzerliği degil mi bu?
istemediği epeydir belli aslında ya adam Bordeux için fransaya gitti , geri geldi. Ona rağmen gene küsüp kenarda olmadı oynatılınca oynadı paşa paşa olduğu kadar. teklif varsa ama değerlendirmek illaki isterBizde oynamak istemiyor belli ki. Gönderilebilir makul rakamlara. Sonraki satistan pay almak lazim.
+Gomis ve Cagne'yi göndermeliyiz.
Forvet hattini sifirdan olusturmak en mantiklisi.istemediği epeydir belli aslında ya adam Bordeux için fransaya gitti , geri geldi. Ona rağmen gene küsüp kenarda olmadı oynatılınca oynadı paşa paşa olduğu kadar. teklif varsa ama değerlendirmek illaki ister
eldeki 3ünü çıkarmak dert yaForvet hattini sifirdan olusturmak en mantiklisi.
Botheim, Bozok ve tecrübeli bir yabanci is görecektir. Gomis daha az paraya oynasa tutardim ama Diagne ve Gomis ikisi de cok maas aliyor.
Botheim Musti'den daha disiplinlidir belki.
Diagne'yi 2 kez kiraya verdik, 1 kez fesih anlasmasi yaptik. Keske 13 degil 3-5 milyon euroya falan gelseydi ve 1m euro maasi gecmeseydi.eldeki 3ünü çıkarmak dert ya
hadi MO 'ya teklif var tmm - diagne ile gomis zor , 1 ini hadi "şut"larsın da ikisi birden zor - sallayamıyorsunda eşek kadar maaşları var.
bana göre lig ve kupaya Botheim- Bozok - Eren Aydın rotasyonu bile yeter (bide koy iki veterandan birini gitmeyen işte)