Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.306
- 11.592
- 1.838
Gündemden uzak kaldım, gokhan dincle baristimi haluk ? Yoksa fenerlilerlemi takılıyor halla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündemden uzak kaldım, gokhan dincle baristimi haluk ? Yoksa fenerlilerlemi takılıyor halla
Bu kadar büyük transferde ben emin olamıyorum İstanbul'a gelmeden. Muhtemelen evham yapıyorum ama elimde değil.Yoktur ya, oyle olsa bir suru laf cikmaya devam ederdi. Gecen haftadan beri her sey yolunda. Ondan endisem yok.
Ben osinin gelip idmana katilmasi derdindeyim takimla.
Here we go ya kadar bende de o vardi yalan yok, 2 kere verildi ve ses cikmadi hic sonra.Bu kadar büyük transferde ben emin olamıyorum İstanbul'a gelmeden. Muhtemelen evham yapıyorum ama elimde değil.
Sanmiyorum
Vardır, bu gün bir yakını gelmiş İstanbul'a.osimhen'in bundan haberi var mi
buchi miVardır, bu gün bir yakını gelmiş İstanbul'a.
Endise bu surecten dolayi degil ama, herkes bitti haberi bastigindan beri neden resmiyet kazanmadi telasinda millet.Prime döneminde avrupanin top 5 forvetinden birini alıyorsun kolay degil bu işler malsenal bile ocak ayından beri gykores için çırpınıyor ancak yeni aciklayabildi
Hala formalite işler var belli ki o yüzden açıklayamıyorlar ama adam geliyorsa kulüp bunu önceden resmi olarak mutlaka duyurmalı. Millet ona göre bilet alacak, ona göre erkenden stada gelecek.
Gazetecileri ilan panosu gibi kullanmaya fazla alıştı yönetimler.