Tier 2 Haluk Yürekli: "Osimhen, Cumartesi günü statta olacak"

343 te sevdigim bir nokta ufak tefek farkindalik gundemde ele aliyorlar.

Su ahmet salagina laf soktular.

Yangin konusunu ele almalri falan takdir ediyorum.

eyvah eyvah

tüm haftam zehir oldu yine

Yoktur ya, oyle olsa bir suru laf cikmaya devam ederdi. Gecen haftadan beri her sey yolunda. Ondan endisem yok.

Ben osinin gelip idmana katilmasi derdindeyim takimla.
Bu kadar büyük transferde ben emin olamıyorum İstanbul'a gelmeden. Muhtemelen evham yapıyorum ama elimde değil.

Bu kadar büyük transferde ben emin olamıyorum İstanbul'a gelmeden. Muhtemelen evham yapıyorum ama elimde değil.
Here we go ya kadar bende de o vardi yalan yok, 2 kere verildi ve ses cikmadi hic sonra.

Kap ucak havadayken oluyor genelde ondan bana sadece gorsel vermeleri yeterli.

Su kaleci isine takik haldeyim, haziranda bitmesini beklemiyordum ama hazirlik tam olmamis gibi geldi.

Su an domino ekeft gibi gorunen seyler olmayabilirdi erken davransaydik. Osi pesinatindan sonra bu durum ortaya cikti , muhtemelen chevalier psg, donna city, ederson biz gibi sonuclanacak(her ne kadar city donnaruma denklemi hic mantikli gelmesedenbana). Endisem bu noktada edersonda terso durum olursa bir sonraki aksiyon plani hazir mi? Bundan supheli oldugum icin endiseliyim diyebilirim

Hala formalite işler var belli ki o yüzden açıklayamıyorlar ama adam geliyorsa kulüp bunu önceden resmi olarak mutlaka duyurmalı. Millet ona göre bilet alacak, ona göre erkenden stada gelecek.

Gazetecileri ilan panosu gibi kullanmaya fazla alıştı yönetimler.

Prime döneminde avrupanin top 5 forvetinden birini alıyorsun kolay degil bu işler malsenal bile ocak ayından beri gykores için çırpınıyor ancak yeni aciklayabildi

Prime döneminde avrupanin top 5 forvetinden birini alıyorsun kolay degil bu işler malsenal bile ocak ayından beri gykores için çırpınıyor ancak yeni aciklayabildi
Endise bu surecten dolayi degil ama, herkes bitti haberi bastigindan beri neden resmiyet kazanmadi telasinda millet.

(Arsenal ugrasmis olabilir ama , bitti haberlerinden 3 gun sonra formali videosu bile vardi misal. )

Osimhen bana söyledi. Geliyorum kimseye soyleme dedi

Hala formalite işler var belli ki o yüzden açıklayamıyorlar ama adam geliyorsa kulüp bunu önceden resmi olarak mutlaka duyurmalı. Millet ona göre bilet alacak, ona göre erkenden stada gelecek.

Gazetecileri ilan panosu gibi kullanmaya fazla alıştı yönetimler.

duyuru 1 hafta önceden yapilmis olsaydi yurt disindan bile cok insan gelirdi

su anda gs - lazio macina gitmek icin bir tane bile sebep yok ortada

bi de bilet fiyatlari asiri pahali hazirlik maci icin

kimse bilinmeyen bir sürpriz icin bu kadar para vermeyi göze almaz

yine her seye ragmen beceriksiz kalmayi becerdiler

cok rezil bir yönetim var basimizda

Geri
Üst Alt