- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Haluk Yürekli: "Talisca, Galatasaray'a önerildi. Şartlar masaya kondu. Galatasaray tarafı; 'Biz istersek bu transferi gerçekleştirebiliriz' diyor. Bu teklif Okan hocaya iletildi, Okan hoca karar verecek."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu istatistiği yapacak futbolcu alınır kanks yavİsterse 30 gol 15 asist yapacak olsun.
böyle bir stats de yapmayacak da, ben gelmesini ne kadar istemediğimi vurgulamak için yazdım onu.Şu istatistiği yapacak futbolcu alınır kanks yavFlorya Su'yu buna iyi gelir mi bilmiyom ama büyük ihtimalle gelmez gelse hemen alınmasını isterdim dediğin istatistikleri yapacak oyuncuyu
![]()
İşte belki Florya Su'yu adam eder diyecem de işte O'na da belki diyebiliyom bizim başka 1 oyuncu almamız gerek.Eğer alamazsakta 6 ay kiralık gelirse İcardi'den dolayı isterim..böyle bir stats de yapmayacak da, ben gelmesini ne kadar istemediğimi vurgulamak için yazdım onu.
karakter çok önemli yaw. sepetteki bir elma çürük oldu mu tüm elmalar çürür diyeyim ben sana.