Haluk Yürekli: "Talisca, Galatasaray'a önerildi, kararı Okan Buruk verecek"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
images

Haluk Yürekli: "Talisca, Galatasaray'a önerildi. Şartlar masaya kondu. Galatasaray tarafı; 'Biz istersek bu transferi gerçekleştirebiliriz' diyor. Bu teklif Okan hocaya iletildi, Okan hoca karar verecek."

mali tarafı uygun olamayacağı için bence kazıklanmaya gerek yok - ihtiyaç var böyle profile ama sanmıyorum ki cebimize uygun olsun.

Yıllk 10m maaşı var yaşı gelmiş 31e şikecilere çakmak lazım bu herifi

ücreti makul ise gelsin. cunku ihtiyac var ama en az icardi kadar maliyeti vardir bunun

Talisca çok kez Maç alır bu Lig'de de gelirse kiralık olarak gelmesini isterim.Babel tarzı 1 futbolcu taımdaki ortamın düzeni değişebilir.Fb gibi takımlar için bu riske girmeye değer ama bizim gibi takımlar için oyuncu olarak çok fazla 1 seçenek var..

böyle yazılıyor çiziliyorda - kontenjan var mı ki ?

ziyech'i mi postalıyoruz?
zaha dönerse ne oluyor ?
vs gibi detaylarda var.

devre arası Ahmet Kutucu'yu çekmek bence daha uzun vadeli bir hamle olur ve yerli olduğu için kafa rahat transfer. 24 yaşında şutlu ofansif bir profil. Eyüp başkanıda kasımpaşavari 15 M öröörörör gibi salak salak triplere girmez.

bu tür haberler pompalayıp maliyetini arttırıyorsak eyv ama . çaresizlikten bunada para bağlayacak fener muhtemelen.

Bu adam durarak oynasa bile her maç min 3 pozisyona sokarız bitiriciliği iyi zaten 1ini atsa yeter

Şu istatistiği yapacak futbolcu alınır kanks yav :D Florya Su'yu buna iyi gelir mi bilmiyom ama büyük ihtimalle gelmez gelse hemen alınmasını isterdim dediğin istatistikleri yapacak oyuncuyu :D
böyle bir stats de yapmayacak da, ben gelmesini ne kadar istemediğimi vurgulamak için yazdım onu.

karakter çok önemli yaw. sepetteki bir elma çürük oldu mu, eninde sonunda tüm elmalar çürür diyeyim ben sana.

Bu adam bizim oyun sistemine uymaz, çok dinamik takım kurduk boşverelim, zaten Okan hoca istemez, benim oyum HAYIR.

böyle bir stats de yapmayacak da, ben gelmesini ne kadar istemediğimi vurgulamak için yazdım onu.

karakter çok önemli yaw. sepetteki bir elma çürük oldu mu tüm elmalar çürür diyeyim ben sana.
İşte belki Florya Su'yu adam eder diyecem de işte O'na da belki diyebiliyom bizim başka 1 oyuncu almamız gerek.Eğer alamazsakta 6 ay kiralık gelirse İcardi'den dolayı isterim..

işte gs ile fb farkı yaw.

fbliler bu herif için sahura kalkar aw. biz ise dinamik takım kurduk istemezük deriz.

Cok pahali oldugu icin istemem. Yoksa aslinda fena olmazdi bu tip bir oyuncu.

Bunu alacağıma gider21-22 yaşında noname birini alırım

Geri
Üst Alt