Haluk Yürekli: "Talisca, Galatasaray'a önerildi, kararı Okan Buruk verecek"

Talişkayı istemem

Çok beğendiğim bir oyuncu

Hayran olduğum bir adam

Ama istemem

Talisca eksileri
-7 yıldır avrupa dinamizminden uzak
-7 yıldır düzgün antrenman görmüyor ve çalışkan bir karakter değil
-50 bin maaşını geç ver.Baldıra para sıkışır öyle paragöz adam.
-Maçta önde basmaz defansa yardıma gelmez zorunda kaldığı durum olsa bile.
-Maaşı muhtemelen 9-10 arası olur bonus vesaire çok kötü
-Aidiyet yok.
Talisca artıları
-Bitiricilik ve şutları

Daha ne kadar eksi olması lazım bilmiyorum.Umarım almayız.Söve söve 3 yıl çekeriz sonra.

GS Arias'ın daha iyisine de bakıyor demiş. Kim olabilir isim olarak?

Talişkayı istemem

Çok beğendiğim bir oyuncu

Hayran olduğum bir adam

Ama istemem
Parlamadan önce bize lazım olan adam baturina idi bence ali hem çok genc hem teknik hemde tempolu yani mertensin genc ikamesi çocuk 1 senede level atladı resmen 30 milyonlar konuşuluyor şimdi
Taliska eli belinde top bekleyen adam herzaman böyleydi ve adam 10 milyon maaş istiyormuş yuh kere yuh

Bkz: Ziyech. Koşuyor mu okan hocanin takiminda?
Ziyech ile taliscanın uzaktan şut dışında hiçbir özelliği aynı değil.
Talisca güçlü atletik uzun boylu skorer bir 9.5 numara.
Neredeyse osimhen kadar skorer ve tehtid bir oyuncu. Ben arabistanda hiç izlemedim, diyorsan ki son hali çok kötü durumda eyvallah ama beşiktaştaki hali bizim takımla beraber ligi değil çoğu avrupa takımını kırar

Belliki güçlü, dripling atabilen, şutu, top taşıması, çalımı ve ince pasları olan bir 10 no bakıyoruz. Mertens gibi press yapacak orta sahaya yardım edecek bir 10 no isteyen varsa boşuna bakmasın öyle bir 10 no yok. Anca 3 lü orta sahada ofansı daha düşük anlamda mümkün ki kanatlardan birinin ziyech profili olması lazım o zamanda bizde de boyle oyuncu var ama yok. Sonuç olarak hocanın Mertens gibi bir 10 no dan ziyâde daha ince işler yapabilen birine baktığını düşünüyorum. Biz final paslarında çok iyi değiliz ve takımda şut atan yok. Bu bağlamda sorunu yoksa Talisca cuk oturur sorunluysa bilemem

zaha, ndombele, hadi ziyech'te diyelim bu üçü premier ligden gelmiş iş yapmamış arabistan'dan gelen oyuncudan çok bir şey beklememek lazım. belhanda belki beklediğimiz gibi çıkmadı ama profil olarak doğruydu keza mertens öyle. okan buruk'un oyununda yeri olmayan bir oyuncu. duran top, uzaktan şut için oyuncu alınmaz.

Vallaha 10 milyon gibi maaş bütçesine erisebilirsek, talisca transferinde masada olalım. Kuşlara sağlam girsin. Bizde o bütçe ile daha iyisini kovalayalim. Yazın transferi yürüten komite olursa işimiz yaş. İyi bir menejer ile çalışıp takımın eksiklerini tam zamanında gidermek çok onemli

İhtiyacımız olan adam tam olarak Ludovic Blas bence. Sağ kanat oynar- 10 numara oynar- forvet oynar- 8 bile oynar. Talisca veya Arias'ın bonservisi için +10 milyon eurolara çıkacaksak Blas'ı zorlamak daha mantıklı bana göre.

Geri
Üst Alt