- 20 Ağustos 2009
- 18.392
- 24.265
- 2.973
Mertens'i kastetmiştim ama hepsi elinden geleni yaptı doğrudur.1 kişi kim reis?
osi de mertens de hayvanlar gibi mücadele etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'i kastetmiştim ama hepsi elinden geleni yaptı doğrudur.1 kişi kim reis?
1 kişi kim reis?
icardi-osimhenle bu maça başlasak 2si de oyundan çıkamayacağı için 10 kişi muhtemelen varlık gösteremeden yenilirdikLaf olsun diye konuşmuyorum ben hiç hissetmedim 10 kişi kaldığımızı hatta sanki daha da iyi oynadı takım..Genelde İcardi-Kerem falan varken 10 kişi kaldığımızda cozutuyorduk muhtemelen Osimhen etkisi
Bende aynı, hocanın anlayışı çok riskli yani 4 gol atabilirsin ama 3golde yiyebilirsin yani talisca gibi yürüyen 10 milyon maaşlı adamı kaldırmaz benceUzak durun sakin ha gelmesin diyorum ama
Okan burukla su sivas macindan sonra oyle bir baristim kihasan ali kaldirimi istiyorsa alin gelsin
Mac 1-0 oldugunda hoca napiyon alsana bir stoper diye bagirdim hatta hocami futbolu biliyor bizmi bilmiyoruz arkadas dedim
Hoca biliyormus saygilar
bize herkes lazım.
yok diyenler niye yok diyor???
mertens kadayıf degil miKadayıf görmek istemiyorum artık bu adamın prime yaşını prime dönemini biliyoruz bjkde o talisca olsa eyvallah üstünden 5 sene geçmiş
Mertensle bu adamın iş ahlakı bir mi abi bu herif gençken bile koşan ısıran bi adam değildi ki Şuan Mertens bundan daha fit bile durumda olabilirmertens kadayıf degil mi
ne biliyorsunMertensle bu adamın iş ahlakı bir mi abi bu herif gençken bile koşan ısıran bi adam değildi ki Şuan Mertens bundan daha fit bile durumda olabilir