Haluk Yürekli: "Talisca, Galatasaray'a önerildi, kararı Okan Buruk verecek"

Laf olsun diye konuşmuyorum ben hiç hissetmedim 10 kişi kaldığımızı hatta sanki daha da iyi oynadı takım..Genelde İcardi-Kerem falan varken 10 kişi kaldığımızda cozutuyorduk muhtemelen Osimhen etkisi
icardi-osimhenle bu maça başlasak 2si de oyundan çıkamayacağı için 10 kişi muhtemelen varlık gösteremeden yenilirdik

Talisca çöllerde baya kesilmiştir aynı Gomis gibi. Diğer yandan golcü adam, Eyüp maçı gibi avucumuzdaki maçlarda puan kaybetmeyiz.

yaw eyüp maçı deyip duruyoruz da bu takımın gol problemi yok ki

o gün atamadık denk gelmedi yani yapacak bir şey yok

en az 7-8 milyon maaş en az 3 yıllık kontrat bi güzel girer bize ve bunu bile bile isteyen hoca yönetim taraftar kim varsa en büyük aptaldır

şampiyonluk için herşeyi isterim

Uzak durun sakin ha gelmesin diyorum ama

Okan burukla su sivas macindan sonra oyle bir baristim ki 😊 hasan ali kaldirimi istiyorsa alin gelsin

Mac 1-0 oldugunda hoca napiyon alsana bir stoper diye bagirdim hatta hocami futbolu biliyor bizmi bilmiyoruz arkadas dedim

Hoca biliyormus saygilar

Uzak durun sakin ha gelmesin diyorum ama

Okan burukla su sivas macindan sonra oyle bir baristim ki 😊 hasan ali kaldirimi istiyorsa alin gelsin

Mac 1-0 oldugunda hoca napiyon alsana bir stoper diye bagirdim hatta hocami futbolu biliyor bizmi bilmiyoruz arkadas dedim

Hoca biliyormus saygilar
Bende aynı, hocanın anlayışı çok riskli yani 4 gol atabilirsin ama 3golde yiyebilirsin yani talisca gibi yürüyen 10 milyon maaşlı adamı kaldırmaz bence
Hocanın bu oyun anlayışında ise esas kızdığım nokta savunmada çok fazla eksiğin varken biraz daha kontrollü mantıklı gidebilir yoksa takım tam kadrodur ozaman istediğini yap

bize herkes lazım.

yok diyenler niye yok diyor???

Gelmesin diyenleri anlamiyorum. Saha disinda fener heryeri ele gecirmis. Hakemler dogramaya caliyor. Buna engel olamiyorsun. Her mac kollanan, ittirilen bir bokbahce var. Saha icinde guclu olmamiz lazim. Suan yedek klubesinden oyuna girenler habire gol yediriyor. Maaliyeti filan beni ilgilendirmez, ben taraftarim. Bir yolunu bulup alsinlar. Osimhen ile hem TFF'ye, hem MHK'a, hem hakemlere hem de fenerin kopegi olmus medyaya her hafta saplarlar. Bu sene hem 5. yildiz var, hem sampiyonlar ligine direk katilma var.

Takim icinde huzursuzluk filan cikartacak ise gelmesin, onun disinda alinmali.

Lig uzun hedef uefa. Kiralik yarim sene gelsin.
Gelirse toplu kuş ölümleri gercekleşir

Talisca Osimhem kusursuz bir hucum hattı olur, tek soru işareti eski halinde mi?
6 aylık kiralık şeklinde alabiliriz

Geri
Üst Alt