- 27 Ocak 2010
- 132.008
- 97.041
- 5.488
abi mesai fln bırakın iş gardi'deyse alır cenkergün'deyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3’lü işini geçen seneden beri denemeliydik zaten. Geçen sene de 3-6-1 oynayabilirdik. Okan hiç denemedi bunu; şimdi kesinlikle takımın oynaması gereken diziliş 3-5-2 ama oynayabilir miyiz bilmiyorum. Kerem’i satmasaydık acil çıkış planımız olurdu sistemde. Umarım oynayabiliriz bu sistemi. Zalewski de buna uygun oyunculardan. Oynayamazsak zaten tüm sezon söveriz çünkü takımın başka bir oyunu sürekli bir şekilde iyi oynaması imkansız.Sana katılmakla beraber bazen risk almak gerekir renkdaş;
Çünkü eldeki tablo şunu gösteriyor
Mevcut oyun yapımızla Avrupa Ligi'nde bi üst tura "belki" çıkarız, çıkarsak da orada eleniriz, ligde anadolu takımlarına yine üstünlük kurarız, derbilerdeki üstünlüğümüzü ise net şekilde kaybederiz.
Üstüne Kerem A., Wilfred Zaha gibi 2 tane önemli kanat forvetini takımdan gönderdik. 4-2-3-1 veya 4-3-3 için elimizde yeterli kanat forvet oyuncusu kalmadı.
Maç içerisindeki zaaflarımızı örtecek diziliş ise gerçekten 3-5-2. Bununla ilgili güzel videolar üretildi youtube'da, son 1 hafta içerisinde Galatasaray 3-5-2'ye geçerse ne olur konulu güzel teknik analizler içeren videolar mevcut. İzledikten sonra benim de kafamda daha net şekilde oturdu.
Ahmet Denizci vardı benim bildiğim transfer baronu olarak.HY dediyse doğrudur
transfer baronu haluck yürekli
PSV 9 milyon teklif etmişti yazın ,bize bu fiyata bırakırlarDiyelim ki bu haber doğru ve transferin gerçekleşme olasılığı var.
Roma bu oyuncuyu bonservisi ile kaça bırakır tahminen?
Mutsuz ve Roma tarafında kadro sızdıran kişi olarak lanse edilmiş menajeri suç duyurusunda bulunmuş falanRoma niye bıraksın ki her maç oyuna giriyor oyuncu. Tuzlu olur bence olursa.