Haluk Yürekli: "Zalewski için yoğun mesai harcanıyor"

zalewskinin oynadigi pozisyonlar
ana pozisyonu sol bek degil.

Ekli dosyayı görüntüle 261208
Adamın pozisyonu okey de Okan için 2 pozisyona 4 adam fazla. Sittin sene rotasyon yapmaz ve muhtemelen Jakobs, Jelert kenarda çürür. Apo’yu kesip Jakobs’u da sol stoper oynatacağına ihtimal vermiyorun. 4-2-3-1 yapıp bekler sağda Jelert-Barış, solda Jakobs-Zalewski yapacak eğer gelirse. Böylece kanatların ikisi de mücadeleci, savunmacı, çalışkan isimlerden kuracak gibi geldi bana. Mantıksız değil böyleyse, eğer 3-5-2 solu için geldiyse Jakobs’a yazık olur. Normalde alternatifli kadro severim ama Okan kulübeye hapseder birini. Bu arada her bölgede oynuyor, ben isterim sağ bek bile oynamış, orta saha, forvet.

havaya girmeyelim

HY Arias kum saatide paylaşıp sonra X yazdı bu sezon.

KAP olmadan aldık diye bakmamak lazım.

Doue'de de bekledik 2 hafta iptal oldu.

Zalewski Zalewski oynayacağız üçbeşski.

4-4-2'ye benzer bir şey oynayacağız bakın görün.

Barış'ı sola atıp, arkasına Zalewski ya da Jakobs koyacak.

Sağda da Kaan-Ebimbe oynar.

Üçlü oynayacağımızı düşünmüyorum ben çok.

4-4-2'ye benzer bir şey oynayacağız bakın görün.

Barış'ı sola atıp, arkasına Zalewski ya da Jakobs koyacak.

Sağda da Kaan-Ebimbe oynar.

Üçlü oynayacağımızı düşünmüyorum ben çok.

4-3-1-2 de olabilir gibi.

Jelert - Sanchez - Nelsson - Jacops
Ebembe - Torreira - Zalewski
G. Sara
Barış - Osimen

İcardi gelince bence Jelert yerine barış geçer

E zaten bu 3-5-2 oluyor yine :d

İstemiyorum ya kabız kabız oynatacak.

O işi yapacaksak İtalyan vs gelmeli hoca.

Onların da en iyisi Ancelotti hep dörtlü oynatıyor.

Orta saha kel aynak gibi patlayacak üçlüde Barella var sanki teknik olarak.

Denemek lazım renkdaş. Bir de mesele sahaya hangi dizilişle çıktığın değil maç içerisindeki formasyonlar.

Inter de 3-5-2 ama maç içerisinde 4-4-2’ye de dönüyorlar bazen. Skor korumak için 5-4-1’e evriliyorlar veya gol için bastırdıklarında 3-4-3’e dönüyorlar. Leverkusen de bu şekilde. City’i zaten saymıyorum Guardiola manyağı takım 15 dk aynı şekilde oynarsa gece rahat uyuyamaz. Futbol tarihinde olmayan bir dizilişle oynuyor şuan 3-2-4-1 diye. Maç içerisinde 2-7-1 falan oluyor bazen

4-3-1-2 de olabilir gibi.

Jelert - Sanchez - Nelsson - Jacops
Ebembe - Torreira - Zalewski
G. Sara
Barış - Osimen

İcardi gelince bence Jelert yerine barış geçer

E zaten bu 3-5-2 oluyor yine :d

Renktaşım kusura bakma ve yanlış anlama o nasıl 4-3-1-2 ya.

Zalewski sol kanat baya baya. Orta saha özellikli savunmacı olduğunu düşünmüyorum.

Ebimbe olabilir. Sara da bence 10 numara oynayacak golcülükte değil 1 sezon (geçen sezon) hariç kariyerinde.

4-4-2 (Kaan-Ebimbe ve Zalewski (Jakobs)-Barış)

İcardi dönene kadar 4-2-3-1

Muslera
Kaan
Nelsson
Sanchez
Zalewski (Jakobs)
Torreira
Sara
Ebimbe
Mertens
Barış
Osimhen

olabilir.

3-5-2 hücum bakımından emin olamasam da olabilir ama 4-3-1-2 benim sevdiğim bir sistem de olsa olmaz bence bu kadro ile.

Renktaşım kusura bakma ve yanlış anlama o nasıl 4-3-1-2 ya.

Zalewski sol kanat baya baya. Orta saha özellikli savunmacı olduğunu düşünmüyorum.

Ebimbe olabilir. Sara da bence 10 numara oynayacak golcülükte değil 1 sezon (geçen sezon) hariç kariyerinde.

4-4-2 (Kaan-Ebimbe ve Zalewski (Jakobs)-Barış)

İcardi dönene kadar 4-2-3-1

Muslera
Kaan
Nelsson
Sanchez
Zalewski (Jakobs)
Torreira
Sara
Ebimbe
Mertens
Barış
Osimhen

olabilir.

3-5-2 hücum bakımından emin olamasam da olabilir ama 4-3-1-2 benim sevdiğim bir sistem de olsa olmaz bence bu kadro ile.

4-3-1-2’de sol bek orta saha göbeğe ortadaki üçlünün solundaki ise genelde kanada kayıyor renkdaş maç içerisinde.savunurken de esas yerlerine dönüyorlar. Bu yüzden böyle yazdım.

Edit: eskiden böyle oynanmıyordu biliyorum ama günümüzde 4-3-1-2’yi genelde hücuma çıkarken 3-5-2 gibi kullanıyorlar

+ Zalewski hem sol kanat hem sol iç oyuncusu. Esasen iniesta pozisyonunda oynarken Mourinho Roma’da kendisini sol kanada koyuyor. Pereira Ferdi misali

Zalewski gelirse 4 3 3 de olur.
Muslera
Jelert Davinson <-> Nelsson Jakobs
Torreira
Sara Zalewski
BAY Osimhen
İcardi

Veyahut 3 5 2 olacak ise
Muslera
Nelson Davinson Abdülkerim
Sara
BAY Toreyra Zalewski Jakobs