Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zanyolo nerden geldi dostumRoma biz gunahini vermez
Berkan'a oyun görüşü, top tekniği ve pas kabiliyeti yüklediğini vakit ne oluyor renkdasAz önce yazmıştım, Yunus Akgün'e savunma becerisi ve bilgisi yükleyip fiziken güçlendirince Zalewski oluyor diye.
Ber KanteBerkan'a oyun görüşü, top tekniği ve pas kabiliyeti yüklediğini vakit ne oluyor renkdas
Adamın pozisyonu okey de Okan için 2 pozisyona 4 adam fazla. Sittin sene rotasyon yapmaz ve muhtemelen Jakobs, Jelert kenarda çürür. Apo’yu kesip Jakobs’u da sol stoper oynatacağına ihtimal vermiyorun. 4-2-3-1 yapıp bekler sağda Jelert-Barış, solda Jakobs-Zalewski yapacak eğer gelirse. Böylece kanatların ikisi de mücadeleci, savunmacı, çalışkan isimlerden kuracak gibi geldi bana. Mantıksız değil böyleyse, eğer 3-5-2 solu için geldiyse Jakobs’a yazık olur. Normalde alternatifli kadro severim ama Okan kulübeye hapseder birini. Bu arada her bölgede oynuyor, ben isterim sağ bek bile oynamış, orta saha, forvet.
Berkan'a oyun görüşü, top tekniği ve pas kabiliyeti yüklediğini vakit ne oluyor renkdas
üçlü sevmiyoruz biz gsliler4-4-2'ye benzer bir şey oynayacağız bakın görün.
Barış'ı sola atıp, arkasına Zalewski ya da Jakobs koyacak.
Sağda da Kaan-Ebimbe oynar.
Üçlü oynayacağımızı düşünmüyorum ben çok.
4-4-2'ye benzer bir şey oynayacağız bakın görün.
Barış'ı sola atıp, arkasına Zalewski ya da Jakobs koyacak.
Sağda da Kaan-Ebimbe oynar.
Üçlü oynayacağımızı düşünmüyorum ben çok.
üçlü sevmiyoruz biz gsliler
İstemiyorum ya kabız kabız oynatacak.
O işi yapacaksak İtalyan vs gelmeli hoca.
Onların da en iyisi Ancelotti hep dörtlü oynatıyor.
Orta saha kel aynak gibi patlayacak üçlüde Barella var sanki teknik olarak.
4-3-1-2 de olabilir gibi.
Jelert - Sanchez - Nelsson - Jacops
Ebembe - Torreira - Zalewski
G. Sara
Barış - Osimen
İcardi gelince bence Jelert yerine barış geçer
E zaten bu 3-5-2 oluyor yine :d
Renktaşım kusura bakma ve yanlış anlama o nasıl 4-3-1-2 ya.
Zalewski sol kanat baya baya. Orta saha özellikli savunmacı olduğunu düşünmüyorum.
Ebimbe olabilir. Sara da bence 10 numara oynayacak golcülükte değil 1 sezon (geçen sezon) hariç kariyerinde.
4-4-2 (Kaan-Ebimbe ve Zalewski (Jakobs)-Barış)
İcardi dönene kadar 4-2-3-1
Muslera
Kaan
Nelsson
Sanchez
Zalewski (Jakobs)
Torreira
Sara
Ebimbe
Mertens
Barış
Osimhen
olabilir.
3-5-2 hücum bakımından emin olamasam da olabilir ama 4-3-1-2 benim sevdiğim bir sistem de olsa olmaz bence bu kadro ile.