Haluk Yürekli: "Ziyech, Galatasaray'ı sahiplenmedi"

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
Haluk Yürekli:

"Ziyech, Galatasaray'ı sahiplenmedi."

"Ziyech, Adana Demirspor maçı öncesi ödemelerin yapılmamasını bahane göstererek kadroda yer almadı ardından Kopenhag maçına da gitmek istemiyor. Bunun üzerine Dursun Özbek devreye girip Kopenhag maçına gitmesini sağlıyor."

"Aynı Ziyech, Süper Kupa maçında da aynı durumdan takımını yalnız bırakıyor."

"Galatasaray’da kimsenin parası kalmadı. Ziyech’in de kalmaz. Evet kulüpler yükümlülüklerini yerine getirsin. Ancak 1 ay gecikme yaşandı diye de bunlar olmamalı. Icardi, Torreira neden bir şey demiyor?"

Bunu bahane ederek gitmek istiyor olabilir. Şu hali ile aradığı ortam Arabistan ve Hollanda liginde. Öyleyse de güle güle.

Ödeme konusunda ben ezelden beridir oyuncuları haklı görürüm. Herkes kendinden pay çıkarsın, günü geldiğinde maaşınız yatmazsa hangimiz isyan etmeyiz?

Bu adamlar da profesyonel, bizim gibi taraftar değil
Aylık 10 milyon TL alıyorsam biraz esneklik sağlayabilirdim..

Bu ödemeleri böyle yaparsa yönetim şampiyon falan olamayız bu arada.Bu tür saçma sapan saha dışı etmenlerin takımda sorun yaratmasina izin verilmemeli.Ya oyuncuyu alma yada gününde yatır adamın parasını.Sampiyonluktan edeceksiniz bizi boşu boşuna yav ne oldu bu yönetime.

İddia doğru ise, güle güle denmeli evvelce.

Maasinin tümünü biz mi ödüyoduk ya da chelsea bi kismini ödüyürmuydu?

Kuzey Afrikalı futbolculardan uzak durulmalı diye Florya'nın kapısına tabela asmak lazım. Son yıllarda en istikrarlı olanı Belhanda'ydı o bile bazı maçlar kırmızı görüp ya da saçma sapan bir şeyle herkesi sinirlendiriyordu. :asd:

Geri
Üst Alt