Haluk Yürekli: "Ziyech, Galatasaray'ı sahiplenmedi"

Kerem Övet'in dediğine göre Ziyech maç başı ücrete benzer bir sözleşmeyle oynuyormuş. Biz de ödemeyi aylık olarak oynadığı maça göre veriyormuşuz. Ziyech de daha iyi bir sözleşme istiyor diyorlar.

Belhanda bundan on kat daha adamdı.

Beceriksizdi ama hic formaya ihanet edip, maca cikmam gibi tripler atmadi.

Yine de bir yillik opsiyonumuz var onu kullanip araplara satmaliyiz. Cakallik yapalim ve ziyeche sahip cikalim

Galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin; hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.

Yav ben demedim kazan dairesinde söylediler adminim , ziyech maç başı samp. Ligi'nde ayrı ligde ayrı para alıyor diye ,ama uygun gormezsen editle tabi
Ondan çoğul konuştum zaten, çok havada söylenilenler ve iki taraf da zan altında kalıyor bu durumda.

Gruptan çıkmanın primi vardır en fazla onda da çıkamadık. 3-4 kazanan adamlar maç başı verilen 5-10 bin euroya takılmazlar zira.

bunu bahane ederek gitmek istiyor bence bu adam

aidiyet hissetmiyor bizim takıma karşı.

Surat ifadesi, tripleri falan çok enteresan bir adam bu ziyech. Psikologların bu kuzey afrikalı topçularla ilgili bir araştırma yapması lazım, ilginç adamlar

ayakbastı - 15 eylül - 15 m euro
katsayı - 22 eylül - 9 m euro
diğer gelirleri bilmiyorum ama ödemeler böyleydi en son.

ŞL geliriyle sadece maaş ödenmiyor bir ton masraf var mesela çoğu peşin verilen Davinson’un bonservisi oradan karşılanmıştır.

BB kontrolünde zaten gelirler, almanın da şartları var o yüzden maaş mevzusunu genel olarak kolpa görüyorum.

Ziyechin geldiginden beri isteksiz ve vurdumduymaz tavirlari dikkat cekiyor.

Ayrica mac sectigi cok ortada. Bu para mevzusundan veya Afrika kupasindan dolayi olabilir orasini bilmem.

Böyle adamlardan bize hayir gelmez. Defolsun gitsin.

Maaş odenmedigi işi doğruysa Transferden önce oyuncuların maaşları odenmeli. Biz elin arabindan neden metin oktay duruşu bekliyoruz zaten , geçiniz.

Haluk paranın dışında takım içinde de sorunları var dedi detaya girmedi orası daha önemli bence

Biriylemi tartıştı ne oldu

Klübün anayasasına ''arap futbolcu floryadan içeri giremez'' kanun maddesi eklenmeli.

Maaşlar ödenmiyorsa aynı kasetin başına geldik yine. Bu kaçıncı kez yaw her bir kaç senede böyle haberler çıkıyor.

Geri
Üst Alt