Haluk Yürekli: "Ziyech, Galatasaray'ı sahiplenmedi"

Çok çok elzem bir topçu değil şuan. Ne tam kanat ne tam on numara iki mevki de de lan bunun yeri bura değil mi acaba dedirtiyor. Frikiği uzaktan şutları filan güzel de onlarda bir yere kadar.

benim fikrim, ne yazık ki bu sezonun transferleri, sanchez dışında takımı güçlendirmedi. aksine ona da biraz süre vereyim buna da vereyim derken takımı geriye götürdü. üstelik maaş yükünü gereksiz artırdı. garry rodrigues gibi bir transfer yapsaydı takım belki sonraki satıştan para kazanırdık. tr ligi için fazla külfetli oldu.

Eski açık youtube kanalında bu açıklandı. Maç başı anlaşmışız beyfendi de ertesi gün parasını istiyormuş.1 ay sonra yatan paradan mutsuz.

Anladığım kadarıyla maç başı sözleşmeyi normal sözleşmeye çevirmek istiyor. Oldu paşam başka derdin? Sanki bütün maçlarda oynadın kendini gösterdin de normal sözleşme yapılacak senle. Sen sağlam değilsen kulübün ne suçu var? Yazın böyle imzalarken sesini cikarsaydin o zaman

Zaten ziyech ve zahanin gol sevinclerinde hep bir bolunme vardi takim icerisinde bir bolunme var zahada ziyechte gidebilir sorun olmaz maas butcesi acilir bir kanat bir orta saha bir on numara bir sol bek alip sampiyon oluruz

Abi hangi türk külubunde hangi yıl tıkırında tam olarak takır takır ödendi zaten maaşlar hep 2-3 ay geriden gelir. Bu haluk veya klasik takım biraz dustugunde hemen maaslar odenmiyor diyenler ne anlatıyor? La fontaineden masallar.

1 ay maasin odenmedi diye bu kadar yaygara yapmaya ne gerek var be adam? Seni cok severdim. Hatta burada seni de savundum araplardan farkin var diye ama bu sana yakismadi. Gorende duyanda sanki harikalari yaratiyordu sanar. Yolun acik olsun.

Karakter testimizi bütünlemeyle geçti sanırım. Neyse o değil de, Kuzey Afrikalı diyorduk, ders almışızdır diyorduk, değişen birşey yokmuş.
Sende takıntı olmuş bu karakter analizi mevzusu. Niye takıntı olur onu da merak ediyorum. Noluyor bu konuda tripli mesajlar atınca? Yönetime mi ulaşıyor mesajın mesela?

İki ay önce konuşuluyordu Arabistan’da oynamak istediği. Ziyech, Zaha, Dombele tutmadı. Latin ekolünden devam edelim.

İki ay önce konuşuluyordu Arabistan’da oynamak istediği. Ziyech, Zaha, Dombele tutmadı. Latin ekolünden devam edelim.
Zaha da Ziyech de ne iyi ne kötü denebilecek durumdalar. Katkı verdikleri de oldu veremedikleri de. Sanki hiç bir şey yapmamışlar gibi konuşmasak mı artık. Sezon bitince bakılır durumlarına.

Zaha'ya -özellikle- iç sahadaki maçları çözme konusunda çok ihtiyacımız var.

Ödemede sıkıntı varsa haklıdır, bu adamlar bizi sevdiklerinden buraya gelmiyorlar, para için geliyorlar.

Aylardır maaş ödenmediği için 30 maçın tamamında oynayan oyuncular var veya sakat sakat maksimum çabayı sarf edenler var. Ne hikmetse hep Feghouli ve Ziyechgiller sıkıntı çıkarıyor.

Zaha da Ziyech de ne iyi ne kötü denebilecek durumdalar. Katkı verdikleri de oldu veremedikleri de. Sanki hiç bir şey yapmamışlar gibi konuşmasak mı artık. Sezon bitince bakılır durumlarına.

Zaha'ya -özellikle- iç sahadaki maçları çözme konusunda çok ihtiyacımız var.
İstikrar sağlayamadılar. Buruk’un oynatmak istediği oyuna da uygun görünmüyorlar. Hiçbir şey yapmadılar diyemeyiz. Ama 4 ay geçmiş. Olmayınca olmadı diyebiliriz artık.

doğru değildir büyük iht ama doğruysa yol werilmeli

Sende takıntı olmuş bu karakter analizi mevzusu. Niye takıntı olur onu da merak ediyorum. Noluyor bu konuda tripli mesajlar atınca? Yönetime mi ulaşıyor mesajın mesela?

Olabilir sorun mu bu senin için ? Atıp tutarsan öyle karakter testi yapmadan almıyoruz diye adama sorarlar di mi ?

Ayrıca sana ne yaf ? Buraya yazmayı tercih ediyorum mesela. Çıkarın nedir mesela ?

Geçen yıl yapılan transferler için ''Karakter analizi yapmadan adam almıyoruz; yüksek verimin sebebi bu'' diye övünürsen, ki kastettiği İcardi ve Torreira; diğerleri olumludan çok olumsuzdu hatta; bu sezon alınan onca adam da mental yönden sıkıntılı iseler tabii ki eleştirilir, yeri geldikçe de vurgulanması yadırganmamalı; nazarlık Davinson var sadece...

Erden Bey' i çok seviyor olmamız bunları söylemeye engel değil. Futbolcu transferi Dünyanın en çetrefilli işlerinden biridir; hata yapmayan da yoktur...

Geri
Üst Alt