Haluk Yürekli: "Ziyech, Galatasaray'ı sahiplenmedi"

Geçen yıl yapılan transferler için ''Karakter analizi yapmadan adam almıyoruz; yüksek verimin sebebi bu'' diye övünürsen, ki kastettiği İcardi ve Torreira; diğerleri olumludan çok olumsuzdu hatta; bu sezon alınan onca adam da mental yönden sıkıntılı iseler tabii ki eleştirilir, yeri geldikçe de vurgulanması yadırganmamalı; nazarlık Davinson var sadece...

Erden Bey' i çok seviyor olmamız bunları söylemeye engel değil. Futbolcu transferi Dünyanın en çetrefilli işlerinden biridir; hata yapmayan da yoktur...

Aynen renkdasim..

Sorun ve kizdigim da bu... Atip tutmayacaksin, beylik laflar etmeyeceksin. Cok net... Futbol bu, insan bu.. Ayrica, Erden Timur dun bir bugun iki... Emegine, iyi niyetine saygimiz sonsuz ancak dogru zamanda elestirmekte bizim taraftar olarak boynumuzun borcu. Ziyech, Zaha, Tete, Ndombele... bu isimler net fiyasko maalesf, her acidan; gerek form gerek beklenti gerekse de uyum. Tete hadi yine aralarinda en naif olani, digerleri ise bilmiyorum, yorumsuz. Bu takimin ihtiyaci olan 2-3 hedef/net transfer vardi mevkii olarak, gorunen o ki hicbiri doldurulamadi ve bunlari test yapiyoruz oyle hemen almiyoruz ona gore aliyoruz diyerek demeclerle suslersen, adama sorarlar, ne oldu bizim testler diye.

Ödeme konusunda ben ezelden beridir oyuncuları haklı görürüm. Herkes kendinden pay çıkarsın, günü geldiğinde maaşınız yatmazsa hangimiz isyan etmeyiz?

Bu adamlar da profesyonel, bizim gibi taraftar değil

Gördüğümüz üzere ziyek dışındaki 25 topcu isyan etmiyor.

Velev ki bu doğru olsun lan kulüp 5 aydır senin keyfini bekliyor. 1 ay yattın ve 300 bin euro hesabına yattı. Aylık 20 bin euro alan keremle boey götünü yırtıp senin maaşın çıksın diye oynadı. 1 ay para alamadım maça çıkmayalım.
Sanki oynayınca dünya kupası getiriyor da beyimiz trip atıyor.
Bu durumun en ufak gerçekliği varsa kovun defolsun gitsin

imkan varsa devre arası yollar ayrilmali

Biz var ya bu basarisiz transferler uyum sorunu bu tarz sikintilar vs vs harbi bu yili iyi tamamladik. Ligde lider sayiliriz sampiyonlar ligi oyle boyle 3.olduk .

Yani bu topcular paralaini odemedikten sonra kulubun kapanip yeni isimle devam edecegimizi mi saniyorlar?😁

Para hiç yatmasa, yatma emaresi de görmesen sıkıntı edersin. İsteksiz olursun, gerekirse birkaç ayın ardından avukatına ihtar da çektirirsin vs ama o para bir şekilde yatıyor ve bunun dışında hiçbir oyuncu da şikayet etmiyor, onlar da biliyor çünkü yatacağını.

Arkadaşın dediği gibi Boey, Kerem, Torreira, Abdülkerim, Mertens bir şekilde k.çlarını yırtıyorlar sahada. Senin ne fazlan var? Oyuncu haklı falan değil yani kusura bakmayın, kaldı ki bu bizim gibi maaşıyla evini çeviren sıradan insanlarla da kıyaslanamazlar. Adamlar ultra zengin.

Para hiç yatmasa, yatma emaresi de görmesen sıkıntı edersin. İsteksiz olursun, gerekirse birkaç ayın ardından avukatına ihtar da çektirirsin vs ama o para bir şekilde yatıyor ve bunun dışında hiçbir oyuncu da şikayet etmiyor, onlar da biliyor çünkü yatacağını.

Arkadaşın dediği gibi Boey, Kerem, Torreira, Abdülkerim, Mertens bir şekilde k.çlarını yırtıyorlar sahada. Senin ne fazlan var? Oyuncu haklı falan değil yani kusura bakmayın, kaldı ki bu bizim gibi maaşıyla evini çeviren sıradan insanlarla da kıyaslanamazlar. Adamlar ultra zengin.
Kraldan cok kralcilar ayda 15 bin kazanip 9 bin kira veren adamlarla falan karsilastiriyor milyoner topculari

Geçen yıl yapılan transferler için ''Karakter analizi yapmadan adam almıyoruz; yüksek verimin sebebi bu'' diye övünürsen, ki kastettiği İcardi ve Torreira; diğerleri olumludan çok olumsuzdu hatta; bu sezon alınan onca adam da mental yönden sıkıntılı iseler tabii ki eleştirilir, yeri geldikçe de vurgulanması yadırganmamalı; nazarlık Davinson var sadece...

Erden Bey' i çok seviyor olmamız bunları söylemeye engel değil. Futbolcu transferi Dünyanın en çetrefilli işlerinden biridir; hata yapmayan da yoktur...
Eleştirilir. Ama hadi 1 kere, 2 kere. Bu dostumuzun en az 4-5 mesajını görmüşümdür bu konuda. "Takıntı" kelimesini bu sebeple yazdım.

Çok iyi herifti ya, ne yazık ki fiziksel değil mental problemi varmış anlaşılan. Sahiplenme emareleri yoktu pek görünürde. Üzüldüm açıkçası.

Evet, sabırsızlıkla "prime Ziyech'i daha görmedik" yorumu ne zaman gelecek diye bekliyorum.

Sabit mpara alıyomu yoksa maç başı mı salt.

Chelsea'de garanti maasi birak, bizde tek mac basi para almaya geldi ha? Bu adami elestirenleri resmen kiniyorum. Yatarak haftada +100 bin pound almak yerine, en büyük Cimbomlu gibi tek mac basi para alarak oynuyor herif. Vay be

Geri
Üst Alt