haluk yürekli

Bu siveli konusan dayi(cizgili polo giyse cep telefonu soracak bir sifati var acikcasi) kimin ne sorusturma gorecegini nereden biliyor?

Boyle hassas konularda nasil bilgi sahibi olup, onden "sonraki bolumu kacirmayin" gibi konusuyor? Buna bayila bayila rating gozuyle bakan seten, haluk..once program yapilirken yandaki chati bir okuyun...okuyun iyice. İnsalnlarin kullandigi cumlelere bakin. Ne bicim is yaptiginizi, kimlerden like abonelik vs dilendiginizi bir gorun. Nasil bir izleyici kitlesine bagli ekmeginiz bir bakin bakalim.

Alaksiz mirc chat odasi gibi rezalet bir kitle.rezalet programlar

Oldum olası sevmem ciğeri beş para etmez adamın biridir

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan'la neden ayrıldılar kimse bilmiyo anlatmıyolar. Bunların birbirinden ayrılması bana çok ilginç gelmişti.

Gökhan'la neden ayrıldılar kimse bilmiyo anlatmıyolar. Bunların birbirinden ayrılması bana çok ilginç gelmişti.
Setenle daha cok para kzaniyor, vaktini oraya ayirayim derken spor gecesine tam gelemiyor. Setenle haber olaylari daha ic ice.

Setende izin veriyor fenerle ilgili konulara izleyici ve abonelik derdi cunku onun.

Tv kanalindanda baglanti var.

Galiyle daha cok paraya gitti, bu kadar basit. Daha cok sponsor var, arkada medya ekibi var, yayinda cay getir gotur var.

Geri
Üst Alt