Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 92.037
- 71.908
- 5.188
İşsizlerden biri olabilir benceBilmiyorum Haluk adamın önüne birinin adını yazdı bu mu diye adam evet dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşsizlerden biri olabilir benceBilmiyorum Haluk adamın önüne birinin adını yazdı bu mu diye adam evet dedi.
Haluk yazdığına göre ismi bu konuyla anılan biri olabilir.İşsizlerden biri olabilir bence
Haluk savcılık açıklayana kadar söylemeyeceğim dedi. Savcılık kendisini aldığında o teknik direktör o gün kağıda yazdığım teknik direktördü diye açıklayacağım dedi.Kim acaba?
Büyük başlardan biri herhaldeİşsizlerden biri olabilir bence
At yarışı seven biri olabilirKim acaba?
Haluk yazdığına göre ismi bu konuyla anılan biri olabilir.
Sanmam. Mevcutta işsizlerden biri bence. Haber önceden gitmiştir ilgili kulüplere, yakın zamanda işsiz kalanlar kim bakmak lazımSergen olabilir
o adama kimse dokunamaz bu ülkede ,ingilteredeki kuzenime anlatıyorm durumu ne alaka diyorİngiltereden de belge bekleniyor dedi. Acaba malum şahıs için mi
Kendi yol arkadaşını para için satan adamfener trolleri ile yayına devam mı? hep dedim sen riyakar birisin
Setenle daha cok para kzaniyor, vaktini oraya ayirayim derken spor gecesine tam gelemiyor. Setenle haber olaylari daha ic ice.Gökhan'la neden ayrıldılar kimse bilmiyo anlatmıyolar. Bunların birbirinden ayrılması bana çok ilginç gelmişti.
en son tartıştılar canlı yayında, o tuzu biberi olduGökhan'la neden ayrıldılar kimse bilmiyo anlatmıyolar. Bunların birbirinden ayrılması bana çok ilginç gelmişti.
Kesin aralarında bişe oldu. Büyük salaklık etmişler ama o kadar biz canız ciğeriz diyoladı. Yazık ettiler benceen son tartıştılar canlı yayında, o tuzu biberi oldu