Hamamcıoğlu: "Başarısızlığın adı sabır ve proje olmamalı"

gider yine 7-8 tane transfer yaptırıp yine tonla borca sokar. işin yoksa yazın yine transfer yap, transfer yaptırmadan yolları ayırmak lazım. geleceğimizi de riske atıyor
Yok ben burakın transfer yapacağını sanmıyorum. Anladigim kadarıyla o da artik kurtulmak istiyor ama çapı olmadığı icin kovduktan sonra olacaklardan korkuyor. Bu sürece bu kadar kötü bir başkanla girmek cok buyuk şanssızlık.

Yok ben burakın transfer yapacağını sanmıyorum. Anladigim kadarıyla o da artik kurtulmak istiyor ama çapı olmadığı icin kovduktan sonra olacaklardan korkuyor. Bu sürece bu kadar kötü bir başkanla girmek cok buyuk şanssızlık.

son guardiola yardımcısı olayından sonra yapılan açıklamalar ve ışıtan güne destek içeren yönetim açıklaması banada bunu düşündürmüştü

elmas da fırsat arıyor ama çapı olmadığından hareket edemiyor

yoksa adamın haberi yokken yardımcı aramak filan nedir

öyle bi yollar ayrılmalı ki gelen her hocanın kellesinin üstünde demokles'in kılıcı gibi sallanmamalı bu durum artık.

şunları hamamına hapsedip bayılt artık reis!

Muhalefetin harekete geçmesi gerektiğini bir ay önce söylemiştim. Konu GS ise herşeyi yapmalılar. İmza toplasınlar falan.

kovulursa dönme ihtimali cepte olur diye düşünüyordur. istifayı yenilgi ve başarısızlığı kabul etmek olarak görüyor muhtemelen

Yok be renktaş, bildiğin para için
İstifa ederse kalan maaşı alamaz ama kovulursa çatır çatır alır
Dönüp bir bakın, hiç parayı bıraktığı bir dönem var mı
İstifa etmişse mutlaka diğer tarafla zaten daha iyi paraya anlaşmıştır

Ama son 3-4 seferde bunu da çözüp, kavga çıkarıp kendini kovdurmayı düstur edinmiş bir adam
Böylece hem kalan parayı hem yeni gittiği yerden parayı almıştır hep

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Seni kiymetini bilmediler başkanım Burak Burak diye başımızın etini yiyenler şimdi ağlıyor yeni anladılar

Gerçi durumu bu kadar kötü hale getiren de yine bunlar zaten Murat
Geçen sezonun sonu herşey tam kıvamındaydı
Seçim var ve yeni taptaze bir yönetim gelecek
hocayla sözleşme bitmiş, yeni bir başlangıç yapabileceksin
FFP belası bitmiş
bazı yüksek bedelli oyuncularla sözleşme bitmiş
isim stat anlaşması gibi çok yüklü gelir getirebilecek anlaşmaların tarihi gelmiş
İlk işleri 3 senedir başarısız bir adama yine kulübün anahtarını teslim ettiler
İçine ettiler valla koskoca kulübün
Hem de 6 ayda

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Esref sen kimsin esref baskasinin performansiyla adam mi oldun esref, kotu gun dusmani esref

☆☆☆☆

ibrahim bey secilseydi su an Rangnick hocamiz ile 25 puan fark atmistik

yaw eşref de diğer adaylara gelin ft ile devam edeceğimiz hususunda pakt imzalayalım demiş biri
sadece şarbon ve ibrahim dayı ft ile çalışmayacaktı
burak gereken süreci başlattı yardımcı mevzusuyla

Bosa yazma Hayri, Turk milletinin ozeti yorumlar dolu. Bu gelse eminim cok daha rezil bir durumda olurduk. Sadece sportif degil yani. Saygisiz bir adam ayrica.

Bosa yazma Hayri, Turk milletinin ozeti yorumlar dolu. Bu gelse eminim cok daha rezil bir durumda olurduk. Sadece sportif degil yani. Saygisiz bir adam ayrica.
Sadece futbol degil diger branslar dahil bundan daha kötü bir durum bu kulup yasamis mi ayni donemde? Bundan daha kötü olamaz. Neye gore rezil oluyorsun cok daha iyi olma ihtimali neden 0 ? Saygisiz bir adam olabilir sünepe olmadiktan sonra kabuldür. Kime saygi gostermesini bekliyorsun?

eşref başkan da ftciydi belki tffye karşı sert ses koyar 10 puan fark oluşurdu 22 yerine

Arkadaşlar Galatasaray'da düzgün bir yönetim hiç bir zaman olmadı. Düzgün görünen bile en geç 1 yıl sonra sapıttı, saçma sapan işlere girdi sportif/ekonomik/yönetim şekli, tarzı olarak. Buna Faruk Süren de dahil.

Geriye doğru gidelim. (Duygun Yarsuvat'ı saymadım zaten geçici gelmişti)

Mustafa Cengiz
Dursun Özbek
Ünal Aysal
Adnan Polat
Özhan Canaydın

Bunların hangisinden %80'i falan geçtim %60 memnun kaldık?

yaw eşref de diğer adaylara gelin ft ile devam edeceğimiz hususunda pakt imzalayalım demiş biri
sadece şarbon ve ibrahim dayı ft ile çalışmayacaktı
burak gereken süreci başlattı yardımcı mevzusuyla
Neyden korkuyor bu Burak Bey. Kovsun gitsin. 1000 kere ölçeğine 1 kere ölsün
bundan sonra çalışmaz zaten. 70 yaşına geldi

yönetime girme fikri olabilir yeterli desteği bulursa
Korkuyorum başkan olur diye. Her bir halta karisir

son guardiola yardımcısı olayından sonra yapılan açıklamalar ve ışıtan güne destek içeren yönetim açıklaması banada bunu düşündürmüştü

elmas da fırsat arıyor ama çapı olmadığından hareket edemiyor

yoksa adamın haberi yokken yardımcı aramak filan nedir
Geçenlerde, tam da bu yardımcı mevzu patlamadan hemen önce, kayınpederi Faruk Süren' in açıklamaları bunun ipuçlarını vermişti. Damadının kulüple ilgili işlerine karışmadığını filan söylemiş, laf arasında da Fatih Terim' in karakter kavgasına girilmemesi gereken biri olduğunu, beraber çalışıyorsa bunu baştan kabul etmiş olması gerektiğini söylemişti...

''Etik değerlere sahip bir insan, bir 'Şark kurnazı' ile kavgaya girerse, kazanma şansı yoktur'' sözü gelmişti aklıma...

Geri
Üst Alt