- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bu HAMBURG icin müthis bir anlasmadir @Gökhan Kim abim iyi bilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca Hamburg'tan nasıl bir başarı bekliyorlar ki? Mevcut durumda en fazla 4. olurlarsa başarılı görürüm. O da çok zor.
alman medyasi mega-deal yazmis bi de
ulan bizim sponsorluk anlasmalarini görseler ünal aysala taparlar herhalde :2aloh1:
ya bu saçma sapan haberi kim niye bu foruma konu olarak açar söylermisiniz bu kadar basit vasat bir kulüp tek başarısı bizi uefa avrupa ligi 2.turunda elemek olan geçen yıl düşmekten kıl payı kurtulan kepaze kulübün dandik sponsorluk antlaşması hangi akla mantığa hizmet forumumuza konu olarak açılır içimizdeki hamburgluları öldürüceğiz! guerreroyu getirin banaaaaa
Hamburg cocuklari olarak Nuri ile ben bu postu begenmedik.
Yamulmuyorsam Hamburg'un dunya klupler sampiyonlugu kupasi vardi, yada uefa kupasimiydi o. Bizim kadar basarilari var yani malesef
Gesendet von meinem LG G3
ya ben bide hep bu hamburg'un hamburger ile bir bağlantısı varmı hep merak etmişimdir varmı aslı astarı bunun yamulmakmı?ya ben bide hep bu hamburg'un hamburger ile bir bağlantısı varmı hep merak etmişimdir varmı aslı astarı bunun
![]()