Hamdi Yasaman | 2.Başkan

Bu yönetimin icinde Aysal´in adami oldugunu biliyordum sadece baglanti nerede diye merak ediyordum. Devamli yönetim ile ters düsen, diger yöneticilere satasan, bu bey efendi Ünal Aysal´in maasli avukatiymis. :)
Sneijder´i de neden satmak istedigi ortaya cikti. Ünal Aysal cok iyi biliyor gercekten, taraftarin nasil hareket ettigini. Insanlari etkilemek cok basit bu ülkede...

Hamdi Yasaman: "Seçim olursa başkan adayı olmayı düşünüyorum. Zaten Yarsuvat döneminde futboldan sorumlu başkandım."
Hamdi Yasaman: "Dursun Özbek seçime yanaşmıyor ama futbolda durum çok kötü. Mecburen seçime gidecek, yoksa durum daha da kötüleşecek."
Hamdi Yasaman: "Futbolun, Sportif A.Ş’nin ve diğer birimlerin ayrı başkanlarca ve kurumsal yapılarda yönetilmesi gerekir." (Radyospor)

Hamdi Yasaman: "Seçim olursa başkan adayı olmayı düşünüyorum. Zaten Yarsuvat döneminde futboldan sorumlu başkandım."
Hamdi Yasaman: "Dursun Özbek seçime yanaşmıyor ama futbolda durum çok kötü. Mecburen seçime gidecek, yoksa durum daha da kötüleşecek."
Hamdi Yasaman: "Futbolun, Sportif A.Ş’nin ve diğer birimlerin ayrı başkanlarca ve kurumsal yapılarda yönetilmesi gerekir." (Radyospor)

Oha hamdi ben miyim lan acaba. Kafası basan bir yönetici

tanidigim tek karakterleri hamdi
hmd(1).png

Eş başkanlık sistemini önermiş sanırım

Bence güzel bir öneri

Ulan senin Yüzünden az daha myc alacaktım kalas herif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt