Hamit Altıntop, Galatasaray'da Kaldı!

Hamitin lobisi güclüdür onun yüzünden takirakir oynayan engin harcandi, amrabat icinde Emre colak harcanmisti.

Eger sadece maç başı alacakca Hamit ne varsa devreye sokar o 34 macin 34 ünü oynar
Maç başı rizkini da Çatir Çatir alır. Selçuk prensesimiz nasil yedek kalamiyor saniyorsuz. Linnes yedek kalir herhalde.

Dogru ise konuscak bisey kalmamis demektir.

Evet dursun sen bi zamanlar ali sen icin soyledigimizdensin!! :(

ABV dursun!!

yok hani mevzu neyse biz de nasiplenelim biraz. bize rızık yok mu dursun çapsızı

Kimse Aziz Yıldırım'la falan alay etmesin valla. Emre, Bekir, Selçuk, Egemen, Meireles, Topuz, Gökhan, Caner vs işi biten adamın biletini kesiyor. Bir de bizim hale bakın hayır kurumu gibi. Sezonu açamayan adama yeni sözleşme veriyoruz. Sırada Umut, Sabri, Olcan var.

boykot edin bu hainleri ben enayimiyim boş beleş yatan adama para kazandırıyım

Cinnet geçireceğim artık, yeter ulan yeter be dursun yeter be 1ader.

Kaynak nedir!

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1+1 300 bin euro garanti ucret olacaksa neysede ,3 mac ust uste oynasin o sozlesme yillik 2 milyon euro garanti ucret olarak revize edilir.

Millet küfür etsin diye mi yapıyor dursun bunları ben anlamadımki sabri umut ve rızık efendi bizim en ayar olduğumuz 3 adam bunların ikisini takımda tuttular umut haberi de gelir bir iki güne

Millet küfür etsin diye mi yapıyor dursun bunları ben anlamadımki sabri umut ve rızık efendi bizim en ayar olduğumuz 3 adam bunların ikisini takımda tuttular umut haberi de gelir bir iki güne
Umut'un niye haberi gelsin? Adamin sozlesmesi 2017 yilina kadar.

Her şeye rağmen,bu haber doğru çıkarsa Dursunculuğumu gözden geçirmek durumunda kalırım.

Geri
Üst Alt