# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

"Türkiye Milli Takımı forması giymeseydim başka hiçbir milli takımda oynamazdım. Ben iyi günde de kötü günde de Türküm"

Son röportajında, Türkiye'ye transfer olabileceğini söylemiş...

fb yoneticisi cihan kamer'in Hamit'le ilgili sozleri var onceki yillardan roportajlarinda...fb ihtimalide olabilir

Türkiye'de hangi takıma sempatin var?

Galatasaray'a sempatim var. Çünkü önceki yıllarda Almanya'da televizyonlarda Galatasaray'ın Avrupa maçlarını heyecanla seyrederdik. Başarıları ile sevinirdik. Ancak ben profesyonel futbolcuyum. Sempati ile profesyonelliği birbirine karıştırmam...

2005teki bir röportajdan :).

O zaman Alman milli takimini secebilirdi mesela? Gercekten profesyonelce dusunuyorsa Ozil gibi Almanya'yi tercih ederdi. Eminim cagrilmistir zamaninda..

Hamit ve yanına yine kaliteli Türk diye tabir ettiğimiz, Selçuk-Nuri-Gökhan İ. üçlüsünden birini alırsak, çok çok iyi olacak. Orta alanı Türk oyunculardan kurmak bence çok iyi olacak.

Hamit ve yanına yine kaliteli Türk diye tabir ettiğimiz, Selçuk-Nuri-Gökhan İ. üçlüsünden birini alırsak, çok çok iyi olacak. Orta alanı Türk oyunculardan kurmak bence çok iyi olacak.

kesinlikle çok çok doğru süper olur fakat bu futbolcuları geçtim transferinden , transfer edebilmeyi düşünecek birileri lazım önce..

kesinlikle çok çok doğru süper olur fakat bu futbolcuları geçtim transferinden , transfer edebilmeyi düşünecek birileri lazım önce..

Bakalım 1 ay var. 1 ay sonra süreç başlar, hemen 10-15 günde sağlam bir futbol komitesi kurulursa, birşeyler yapılabilir. Bence Selçuk ve Gökhan gibi iki oyuncuya 20-25 Milyon€ gibi miktar bile verilebilir. İhtiyacımız var ve oyuncular süper.

Selçuk, Nuri , Gökhan İnler üçlüsünden en alınabilir Gökhan İnler onunda bonservisi yüksek.

Bakalım 1 ay var. 1 ay sonra süreç başlar, hemen 10-15 günde sağlam bir futbol komitesi kurulursa, birşeyler yapılabilir. Bence Selçuk ve Gökhan gibi iki oyuncuya 20-25 Milyon gibi miktar bile verilebilir. İhtiyacımız var ve oyuncular süper.

Hacı Selçuk u nasıl alıyosun ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt