Murat Şehir
Kırmızı Üye
- 3 Mart 2011
- 1.437
- 0
- 286
Cevap: # Hamit Altıntop
tam ters köşeye yatırmış haber
tam ters köşeye yatırmış haber

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de hangi takıma sempatin var?
Galatasaray'a sempatim var. Çünkü önceki yıllarda Almanya'da televizyonlarda Galatasaray'ın Avrupa maçlarını heyecanla seyrederdik. Başarıları ile sevinirdik. Ancak ben profesyonel futbolcuyum. Sempati ile profesyonelliği birbirine karıştırmam...
2005teki bir röportajdan.
Hamit ve yanına yine kaliteli Türk diye tabir ettiğimiz, Selçuk-Nuri-Gökhan İ. üçlüsünden birini alırsak, çok çok iyi olacak. Orta alanı Türk oyunculardan kurmak bence çok iyi olacak.
kesinlikle çok çok doğru süper olur fakat bu futbolcuları geçtim transferinden , transfer edebilmeyi düşünecek birileri lazım önce..
Hamit ve yanına yine kaliteli Türk diye tabir ettiğimiz, Selçuk-Nuri-Gökhan İ. üçlüsünden birini alırsak, çok çok iyi olacak. Orta alanı Türk oyunculardan kurmak bence çok iyi olacak.
Bakalım 1 ay var. 1 ay sonra süreç başlar, hemen 10-15 günde sağlam bir futbol komitesi kurulursa, birşeyler yapılabilir. Bence Selçuk ve Gökhan gibi iki oyuncuya 20-25 Milyon gibi miktar bile verilebilir. İhtiyacımız var ve oyuncular süper.
Hacı Selçuk u nasıl alıyosun ?![]()
futbolcu nasıl alınıyorsa öyle..
Selçuku İstanbula göndermezler demek istiyorum buraya satan başkanı yöneticiyi trabzonlular idam eder valla![]()
Selçuku İstanbula göndermezler demek istiyorum buraya satan başkanı yöneticiyi trabzonlular idam eder valla![]()
İyi paraya satarlarsa, hiç bir sorun olmaz.
sözleşmesi bitiyor sezon sonu gelirse bedavaya gelicek.