# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Hamit iyi fakat çok bencil ve kendine oynayan bir adam.Mehmet Ekici'yi tercih ederdim.

Orta sahaya mecburlar kaliteli Turk oyuncu almaya. Bir sekilde Selcuk ve Hamit'den birini kesin ikna edip sonrasinda Inler gibi falan ne kadar para olursa olsun almalari lazim. Ilk yerli transferleri yapsinlarda cok hizli bir sekilde sonra aldiklari mevkilere gore diger mevkileri yabanci transferi ile kapatirlar. Geride 5 oyuncunun yerli iyileri az oldugundan hepsi oranin yabanci olsa da olur. Orta saha ve hucum oyunculari alamazlarsa yerli defansi falan da yeniden yapilandirmak zor.

Selcuk falan da gelir eger etkili konusma yapan birisi olursa. Sonucta ne kadar kotu durumda olsak da Galatasaray ismi var.

Türkiyeye dönebilirim demiş kaptırmayalım

Son açıklamalara göre büyük ihtimal Türkiye'ye gelecek.Seneye Avrupa kupalarında oynayamayacak olmamız büyük dezavantaj. :(

Ya piyasada bir sürü kaliteli yerli var.Yeni gelecek yönetim seedorfları falan bıraksın boştaki kaliteli yerlileri almaya baksın

Şampiyonlar ligi hatta uefada olsaydık garanti bizdeydi.

İyi paraya satarlarsa, hiç bir sorun olmaz.

iyide selcuk seneye serbest para vermeye gerek yokta. selcuk giderse fenere gider sampiyonlar ligi icin. ya avrupaya gider. yada sampiyon olursa trabzonda kalır.. cok büyük GS aşkı olması lazım. anca öyle gelir..

Selcuk Inan, Hamit Altintop, Gökhan Inler.den birini almamiz lazim. Rakiplere kaptirirsak dukkani kapatalim daha iyi

hamite pas atmıyo işe yaramaz bile diyen olmuş:) hamitte alınsın mehmet ekicide alper potukta sinan bolatta gökdenizde 2 saglam yabancı defansta alınırsa süper olur..

Yahu hamit napsın uefayı falan adam şampiyonlar liginde final oynadı.Bu yaştan sonra kime gösterecek kendini?

Kimseye göstermek için değil ki. Bu kadar üst düzey arenalarda futbol oyna sonra gel sadece Türkiye liginde mücadele et. Kolayına kimse istemez böyle bir şey.

Selçuk,Mehmet Ekici,Hamit Altıntop,Mustafa Pektemek,Orhan Şam,Volkan Şen bu adamlar alınsın yabancı almaya gerek yok.Seneye minimum 2. oluruz.

Kimseye göstermek için değil ki. Bu kadar üst düzey arenalarda futbol oyna sonra gel sadece Türkiye liginde mücadele et. Kolayına kimse istemez böyle bir şey.

Hamit bi röportajında söylemişti Galatasaraya sempati duyuyorum diye.Eğer yeni yönetim Hamite iyi bi teklif ve takımda kilit rol verirse Hamit bize gelir.

"Çok spekülasyon yapılıyor ve bunların bazıları da doğru. Şu an Brezilya, yıldızlarını evine getiriyor. Bunun Türkiye'de de olması gayet mantıklı ve iyi de bir fikir. Şahsen ne yapacağımı bilmiyorum ve bu beni ne derece cezbedecek bilmiyorum ama benim için mutlaka seçeneklerin arasında. Türkiye transferini hiç bir zaman olanaksız olarak görmedim, bunlar yanlış lanse edildi. Belki gerçekten Türkiye'de benim işimi takdir eden bir kulübe gitmek, cezbedici olabilir."

Eğer Adnan Sezgin gibi beceriksiz biri teklif götürürse Hamite alamayız.Ama önüne klübün vizyonunu ve beklentilerimizi anlatabilirsek Hamit bize gelir

hemen hop diye sampiyonlar ligindemi oynaması gerekiyor. ki hamit bunları yaşamış biri. türkiyeye gelirse tuttugu takımı GS A Gelir. ben bu sene transferlerimizden birinin hamit olcagını umuyorum..

--------------------Ochoa---------------------

Sabri-------Servet------Boughera-----Atilla T.

-----------------Selçuk-----------------------

Hamit-----Arshavin----Kalström------Vargas

---------------Drogba------------------------

Hayali bile güzel:)

Bir oyuncunun şampiyonlar liginde oynamak varken sadece Türkiye süper liginde oynamak istemesi için ya o kulübü deli gibi sevmesi gerekir ya da futboldan nefret etmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt