# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Paraya acınmasın artık ya.

Çekmedikmi birilerinin cimriliğinden.

BJK verebilioda bizmi veremiycez? :ays:

Ayrıca stancuya 5 milyon gömen Hamite 2 katınıda verebilir.

Benim anlamdığım bu bjkde 2m avrodan aşşağı ücret alan yok ve hala gidiyolar forlana yıllık 5.5m avro hamite 4m avro teklif ediyolar.Bunlar kendilerini ne zannediyo arkadaş?2012 kriterleri bi tek bize mi uygulanacak?

Kardeşim Beşiktaş' ta hiçte bahsettiğin fiyatlar dönmüyor. Adamlar mıçtıkları b.ktaki taneyi bile borsaya bildirmek zorundalar. Antu' da işte geçen sene transfere 30 M € harcadılar filan demişler. Bildiğim kadarıyla yazayım yanlış olabilir şimdiden kusuruma bakmayın; Quaresma 7.3, Guti bedava, Simao 800.000 €, Almeida bedava, Fernandes 800.000 € küsür. Nerdeyse birçok anadolu klübünden bile daha az para harcadılar. İşi bilen adamların başa geçtiği çok belli oluyor. İnşallah biz daha da iyisini yapacağız.

Şu orta sahayı kur istersen forvete musataf sarpı koy gene ilk 3e oynarsın.Top yeni yönetimde arkadaş.Şu dönemde bu adamları kapmamız lazım

Ya biz futboldan anlamiyoruz yada yönetimler anlamiyor... Birkerede istek kadro kursunlar abi ya :D Erayin yazdigi kadro duman ederdi ama hangi yönetim toplayabilirki hepsini

Adnan Öztürk: “G.Saray büyük kulüptür. İstediği futbolcuyu ve teknik adamı alır. G.Saray taraftarı ne bekliyorsa onu yapacağız.

Kardeşim Beşiktaş' ta hiçte bahsettiğin fiyatlar dönmüyor. Adamlar mıçtıkları b.ktaki taneyi bile borsaya bildirmek zorundalar. Antu' da işte geçen sene transfere 30 M € harcadılar filan demişler. Bildiğim kadarıyla yazayım yanlış olabilir şimdiden kusuruma bakmayın; Quaresma 7.3, Guti bedava, Simao 800.000 €, Almeida bedava, Fernandes 800.000 € küsür. Nerdeyse birçok anadolu klübünden bile daha az para harcadılar. İşi bilen adamların başa geçtiği çok belli oluyor. İnşallah biz daha da iyisini yapacağız.

Adam elma demiş,sen armutun üretim aşamasından tüketiciyle buluşmasına kadar tüm aşamalarından bahsetmişsin.

abicim biz niye parasını takıyozki:) hamit gelsin ne alırsa alsın ama iyi oynasın yeter ben başka şey istemiyorum. selcugun gelcegine pek ihtimal vermiyorum ama hamit seneye bizimle gibi hissediyorum.

hemen söyleyeyim..klişe laftır ama dengeden bahsedilir..

bana göre hamite 4 verebilmen için..

ya hamit te tek başına 13-15 maç alabilme yeteneği olacak..

ya da takımda diğer oyunculara verdiğin maaş ortalama 3-3,5 arası olacak ki..

ilk sıkışmada parayı o alıyo o koşsun o yapsın olmasın..

olmaz demeyin olacağını biliyorsunuz..

Diyelim kaçırdık bu adamları kimi alcağız yerli olarak?Yok ki başka adam akıllı yerli oyuncu.BAMı göndereceğiz diyoruz.3 tane yerli orta saha söyleyin bize bi şeyler katacak.Sezer,Yiğit desen vasat elemanlar büyük takımı taşıyacak kapasitede oyuncular değil.Eğer 5lik adamı yollayıp 6 lık adam alacaksak hiç almayalım daha iyi.5 lik adamı yolluyosan 8lik adam alacaksın ki kaliten ciddi miktarda artsın.

Takımlarında 2.5m avrodan aşşağı maaş alan yok diyorum.Bi de bu adamlar seneye büyük ihtimal Olimpiyatta oynayacaklar maçlarını.Neye güvenerek böyle büyük meblağların altına giriyolar?

Sorun o zaten.Yerli& kaliteli oyuncuların azlığı.

Yoksa burda yapmadığımız soytarılık kalmadı.

Hamit şunları bi okusa atlaya hoplaya parasız gelir bize :o

Adam elma demiş,sen armutun üretim aşamasından tüketiciyle buluşmasına kadar tüm aşamalarından bahsetmişsin.

Biz o bahsettiğin armutun(canın çekmesin) üretim aşamalarında hatalar yaptığımız için bu haldeyiz. İyi futbol iyi futbolcularla olur ve eğer işi bilen adamlar başta olursa çokta fahiş fiyatlar ödenmeden bu işler hallolur.

Takımlarında 2.5m avrodan aşşağı maaş alan yok diyorum.Bi de bu adamlar seneye büyük ihtimal Olimpiyatta oynayacaklar maçlarını.Neye güvenerek böyle büyük meblağların altına giriyolar?

Benim bildiğim kadarı ile de 2.5 tan fazla alan birkaç oyuncuları var onlarıda göndermek için yer arıyorlar. Bu şekilde transfer yapmaya devam ederlerse başarısız bile olsalar Olimpiyat stadından İnönüye göre çok daha fazla para kazanırlar.

Biz o bahsettiğin armutun(canın çekmesin) üretim aşamalarında hatalar yaptığımız için bu haldeyiz. İyi futbol iyi futbolcularla olur ve eğer işi bilen adamlar başta olursa çokta fahiş fiyatlar ödenmeden bu işler hallolur.

Bak yine...

Ben elma demişim,sen armutun üretim aşamasından vs....

bşiktaş sanırım bitirdi işi..

medyada iyice dillenmeye başladı bu haber..

hatta yanında ekiciyi de yazıyorlar :(

fatih Terim gelirse hamit koşa koşa gelir ve kaptanımız olur ama ilk önce hocamızı getirmemiz lazım mevlütüde gönerecekler psg den mev diye seslense terim mevlüt türkiyede :)

hamit ve selçuğu beşiktaşa kaptırırsak seneye de gider bizim için.

medyada, ekici ve halil yazıyor. hamit değil :)

ama öte yandan ekici'yi de kaptırmak istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt