# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

o degilde, su hamburgda olan forvet cok teknik, türk olan hani, onu alsak keske.

Şu Hamit haberlerinden de Hamit'ten de bıktım arkadaş.

Yıllardır kendi içimde sakladım ama ben Hamit'i beğenmiyorum.

Milli Takım'da topu ayağına aldığında ne bir adam geçebilir ne düzgün pas atabilir.Arkadaş kötü oynadığı maçlar mı denk geliyor bana hep anlamış değilim.

Emre Belözoğlu > Hamit Altıntop

Çift yönlü ortasaha olarak düşünürsek.

Milli Takım'da topu ayağına aldığında ne bir adam geçebilir ne düzgün pas atabilir.Arkadaş kötü oynadığı maçlar mı denk geliyor bana hep anlamış değilim.

Adam akıllı şut çekebilen tek türk futbolcu.Sadece kornerlerden dönen toplara vursa yeter zaten.Hamiti forvet arkasında oynatmak lazım.Sağ kanat için ağır,ön libero/orta saha için temposu düşük ama üst düzey futbol bilgisi ve müthiş bi sağ ayağı var.

As.com Real Hamit'i istiyor diye haber yapmış.

Hamıt gelsın ıstersen sagbek oynasın nereye koyarsan koy sırıtmaz.

Hamit de takım oyuncusudur yalnız, bireysek katkı beklenmemesi gereken adamlardan. Bireysel katkısı sadece şutlarla olur. Orta saha oynarken yanında bir tempolu agresif ve basit şekilde da olsa top kullanabilen oyuncu, bir de yetenekli, yaratıcı, dribling özelliği olan, pas dağıtabilen oyuncu gerekir.

Hamit de takım oyuncusudur yalnız, bireysek katkı beklenmemesi gereken adamlardan. Bireysel katkısı sadece şutlarla olur. Orta saha oynarken yanında bir tempolu agresif ve basit şekilde da olsa top kullanabilen oyuncu, bir de yetenekli, yaratıcı, dribling özelliği olan, pas dağıtabilen oyuncu gerekir.

Selçuk-Hamit-Kalström orta sahası efsane olur.

Hamit Altıntop için Real iddiası!

Bayern Münih’ten sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hamit Altıntop’un Türkiye’ye transfer olacağı haberleri konuşulurken Real Madrid’in milli futbolcumuz için girişimde bulunduğu ileri sürüldü!

İspanyol AS Gazetesi tarafından yapılan haberde Real Madrid’in, Borussia Dortmund’da forma giyen Türk oyuncu Nuri Şahin’den sonra Bayern Münih’teki temsilcimiz Hamit Altıntop’a da kancayı taktığını iddia edildi.

Mourinho’nun gelecek sene orta sahasında alternatif oyuncu seçeneklerini çoğaltmak için sağ kanatta oynayan bir futbolcu aradığını ve bu ismin de Hamit Altıntop olabileceği belirtildi.

Haberde Hamit Altıntop’un göze batan özelliklerinin yüksek tekniği ve güçlü fiziği olduğu anlatılırken, oyuncunun 2010 yılında “Yılın en güzel golü” ödülünü aldığı da okuyuculara duyuruldu. Hamit’in, Real Madrid forması giyen Mesut Özil’in aksine Almanya’yı değil, Türk Milli Takımı’nda oynamayı tercih ettiği de anlatılırken, Nuri Şahin’le birlikte transfer edilmesi durumunda Madrid’deki Türk nüfusunun artacağı kaydedildi.

MARATON.COM.TR

ÇEVİRİ: ALP KOPARAL

Real'in bu Türk futbolcu aşkı nereden doğdu acaba?

En çok istediğim oyunculardan biri, bir mucize olsa da gelse.

Gelirse onumuzdeki sezon icin umudum olur .

Emre'nin en iyi Türk oyuncu oldugunu dusunursek mantıklı Emre > Hamit

real madrid iddaalari dogru olabilir cunku hamit ispanya dan transfer teklifleri aldigini söylemisti daha once.

Terim'in gelecek olmasuyla birlikte, benim umutlarım arttı Hamit konusunda. Real Madrid'in de, Hamit'le ilgilendiğini sanmam.

Orta sahada Hamit-Yekta ileride yaratıcı bir orta saha ile düşünemiyorum..

Terim gelirse gelme ihtimali yüksek ama ameliyat felan olacak işte biraz o düşündürücü. Fakat Hamit tam br profesyonel gelsin....

Hamit Real'e gitsin beni forumdan ihraç edin.Ne yapsın Real Hamit'i?

3 milyon euro'ya Newcastle'a bu sezon basında transfer olan Chieck Tiote Hamitten daha iyi bir oyuncu normal sartlarda. Yabancı sınırlaması nelere mahkum bırakıyor kulubu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt