Adil Bahadır Toprak
Kırmızı Üye
- 30 Mayıs 2009
- 2.165
- 199
- 1.503
Cevap: # Hamit Altıntop
Ayrılırsa gelir..
Ayrılırsa gelir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamit Türkiyede gercekten cok abartiliyor. tamam fizigi kuvvetli fena da oyuncu degil ama ben sahsen Baris'i tercih ederim. Hamit artik iyice tembellesti. teknigi de zayif bir oyuncu. top kontrolü bile kötü. bir de su var..bayern de bile yedek kalmayi kabul etmeyen biri Galatasaray da heralde kendini kral zanneder. gerek yok diyorum.
katılıyorum hamit neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum öle çok üst düzey bi yeteneği yok bi kere çok dengesiz istikrarsız bi oyuncu
Hamit Türkiyede gercekten cok abartiliyor. tamam fizigi kuvvetli fena da oyuncu degil ama ben sahsen Baris'i tercih ederim. Hamit artik iyice tembellesti. teknigi de zayif bir oyuncu. top kontrolü bile kötü. bir de su var..bayern de bile yedek kalmayi kabul etmeyen biri Galatasaray da heralde kendini kral zanneder. gerek yok diyorum.
arkadaslar. emin olun benim kadar Hamit'i izleyen yoktur bu forumda.yillardir bundesliga izliyorum almanya da yasadigim icin yakindan ilgileniyorum. Hamit fizik özellikleri üst düzey tam olarak hazir oldugu zaman yararli bir oyuncu. ama mesela Hamit 4-3-3 adami degil. pres yapan bir oyuncu degil, pas isabeti düsük, daha cok topla gitmeyi seven bir adam ve bunu son zamanlarda pek de iyi yapmiyor. Hamit eski Hamit degil. formu iyice düstü. 20 yasindaki Müller amatör takimdan geldi Hamiti ilk 11 disina atti kolayca. yedegin yedegi bile degil Hamit su kötü bayern takiminda.
ve kesinlikle 2. ön libero olarak filan oynayamaz Hamit. sag bek veya sag kanat. 4-4-2 de sag ic de idare eder. Hamit bize gelip iyi bir yedek olmayi kabul ederse sorun yok. ama bu takima seviye atlatacak bir oyuncu kesinlikle degil bence.
-Philipp Lahm (Almanya) 359 pas vererek bu istatistiğin birincisi oldu. Türk Milli Takımı'nın en çok paslaşan oyuncusu ise Hamit Altıntop (254).
-Asist krallığını Fabregas (İspanya) ve Hamit Altıntop paylaştı (3).
-UEFA teknik ekibi tarafından bugün açıklanan 23 kişilik kadroda, orta sahada Milli Takımımızdan Hamit Altıntop da karmada yer almayı başardı.
nedir bu 4-3-3 4-4-2 3-4-1-2 3-6-1 3-5-2 ?? yahu aranizda hic futbol oynayan yokmu?? diyelimki macin 15dakikasi durum 2-0 yenik durumdayiz ve kazanmamiz gereken bir mac ($amiyonluk maci diyelim) sizce futbolcular sistemi mi dûsûnur, ben inanmiyorum sistemlere kimse sistem falan oynamiyor kazaninca defans yaparsin yenilince tum hatlarinlan hucum yaparsin bu kadar basit, sistem sadece 15 dakikaliktir, ve sezon ba$indan beri diyorum hamit bu takima en uygun isim
Bedava Hamit baldan tatlıdır,sistem mistem hikaye.