# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Hamit Türkiyede gercekten cok abartiliyor. tamam fizigi kuvvetli fena da oyuncu degil ama ben sahsen Baris'i tercih ederim. Hamit artik iyice tembellesti. teknigi de zayif bir oyuncu. top kontrolü bile kötü. bir de su var..bayern de bile yedek kalmayi kabul etmeyen biri Galatasaray da heralde kendini kral zanneder. gerek yok diyorum.

Hamit Türkiyede gercekten cok abartiliyor. tamam fizigi kuvvetli fena da oyuncu degil ama ben sahsen Baris'i tercih ederim. Hamit artik iyice tembellesti. teknigi de zayif bir oyuncu. top kontrolü bile kötü. bir de su var..bayern de bile yedek kalmayi kabul etmeyen biri Galatasaray da heralde kendini kral zanneder. gerek yok diyorum.

katılıyorum hamit neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum öle çok üst düzey bi yeteneği yok bi kere çok dengesiz istikrarsız bi oyuncu

katılıyorum hamit neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum öle çok üst düzey bi yeteneği yok bi kere çok dengesiz istikrarsız bi oyuncu

Öhö öhö,Hamit Altıntop Tsl üstü bir oyuncu ya,ne saçmalıyorsun,üstelik Türk,bulunmaz hint kumaşı derler ya,öyle bir adam.

Barış ve Hamit çok farklı oyuncular,bin kere Hamit!

Fiziği kuvvetli ama tembel. Nasıl oluyor ? Tekniği zayıf bi oyuncu değil Hamit. Euro2008'in üzerinden çok geçmedi. Çok rahat adam eksiltiyor ve ileriye doğru oynayan en iyi orta sahalardan biri.

Bizim eksiğimiz de zaten ortasahada adam eksilten, zırt pırt geriye dönmeyen oyuncu.

Şablonu gene kurayım. II. yarıya şu orta sahayla girersek, büyük başarılara hazırlanın derim.

------Hamit------Topal------

-----------Elano------------

Keita--------------------Arda

-----------Baros------------

Meriç'e hayatımda ilk defa katılıyorum.

arkadaslar. emin olun benim kadar Hamit'i izleyen yoktur bu forumda. ;) yillardir bundesliga izliyorum almanya da yasadigim icin yakindan ilgileniyorum. Hamit fizik özellikleri üst düzey tam olarak hazir oldugu zaman yararli bir oyuncu. ama mesela Hamit 4-3-3 adami degil. pres yapan bir oyuncu degil, pas isabeti düsük, daha cok topla gitmeyi seven bir adam ve bunu son zamanlarda pek de iyi yapmiyor. Hamit eski Hamit degil. formu iyice düstü. 20 yasindaki Müller amatör takimdan geldi Hamiti ilk 11 disina atti kolayca. yedegin yedegi bile degil Hamit su kötü bayern takiminda.

ve kesinlikle 2. ön libero olarak filan oynayamaz Hamit. sag bek veya sag kanat. 4-4-2 de sag ic de idare eder. Hamit bize gelip iyi bir yedek olmayi kabul ederse sorun yok. ama bu takima seviye atlatacak bir oyuncu kesinlikle degil bence.

arkadaslar. emin olun benim kadar Hamit'i izleyen yoktur bu forumda. ;) yillardir bundesliga izliyorum almanya da yasadigim icin yakindan ilgileniyorum. Hamit fizik özellikleri üst düzey tam olarak hazir oldugu zaman yararli bir oyuncu. ama mesela Hamit 4-3-3 adami degil. pres yapan bir oyuncu degil, pas isabeti düsük, daha cok topla gitmeyi seven bir adam ve bunu son zamanlarda pek de iyi yapmiyor. Hamit eski Hamit degil. formu iyice düstü. 20 yasindaki Müller amatör takimdan geldi Hamiti ilk 11 disina atti kolayca. yedegin yedegi bile degil Hamit su kötü bayern takiminda.

ve kesinlikle 2. ön libero olarak filan oynayamaz Hamit. sag bek veya sag kanat. 4-4-2 de sag ic de idare eder. Hamit bize gelip iyi bir yedek olmayi kabul ederse sorun yok. ama bu takima seviye atlatacak bir oyuncu kesinlikle degil bence.

Bildiğin öldürdün adamı. Almanya'da her yaşayan Bundesliga'da top koşturan Türk'ü daha iyi tanıyacak diye bi yasa/kural yok. Bülent Korkmaz da Kewell'ı oynatmıyordu, bu demek değil ki Kewell kötü futbolcu. Her hocanın ayrı tercihi,sistemi vardır.Hani pas isabeti düşük diyorsun ya. Alabileceğim en yakın ve en üst düzey turnuvadan alıyorum bak istatistikleri..

-Philipp Lahm (Almanya) 359 pas vererek bu istatistiğin birincisi oldu. Türk Milli Takımı'nın en çok paslaşan oyuncusu ise Hamit Altıntop (254).

-Asist krallığını Fabregas (İspanya) ve Hamit Altıntop paylaştı (3).

-UEFA teknik ekibi tarafından bugün açıklanan 23 kişilik kadroda, orta sahada Milli Takımımızdan Hamit Altıntop da karmada yer almayı başardı.

İstatistikler şöyledir , böyledir inanan salaktır cart curt diyeceksen hiç cevap yazamam.İsabetsiz pasmış..

bence M.Topalın yanına monte edilebilir. Adam eksiltebiliyor ve ileri doğru oynuyor.

nedir bu 4-3-3 4-4-2 3-4-1-2 3-6-1 3-5-2 ?? yahu aranizda hic futbol oynayan yokmu?? diyelimki macin 15dakikasi durum 2-0 yenik durumdayiz ve kazanmamiz gereken bir mac ($amiyonluk maci diyelim) sizce futbolcular sistemi mi dûsûnur, ben inanmiyorum sistemlere kimse sistem falan oynamiyor kazaninca defans yaparsin yenilince tum hatlarinlan hucum yaparsin bu kadar basit, sistem sadece 15 dakikaliktir, ve sezon ba$indan beri diyorum hamit bu takima en uygun isim

bende Hamite kötü demiyorum. ihtiyacimiz olan adam degil. bak Fenerbahce orta sahasina cuk oturur Hamit. 4-4-2 su an Topuz un oynadigi yerde cok iyi is yapar. ama bizim onyadigimiz sistemde bence su anki Hamitin isi yok. orta üclü icin bence teknik kapasitesi yeterli degil. ki almanca bilen bayern forumlarina girsin. hepsi ayni cevabi verir size. kanat da oynamak icin de birebir de zayif. keita yerine Hamit oynatilir mi?? bence oynatilmaz. göbek de ben Elano yu beklemeyi tercih ederim. olmadi Hamit yerine bu takima dinamosu olan Baris'i oynatirim.

Bedava Hamit baldan tatlıdır,sistem mistem hikaye.

Hamit beğenmiyebilirsiniz ama Hamit i takımında görmek istemeyen futbol cahilidir bence daha iyileri var ama onlarda yabancı :) sistem diyorsunuzda Barış,Mustafa S,Mehmet topal hangisi Hamit ten iyiki sisteme uymaz oluyor.

nedir bu 4-3-3 4-4-2 3-4-1-2 3-6-1 3-5-2 ?? yahu aranizda hic futbol oynayan yokmu?? diyelimki macin 15dakikasi durum 2-0 yenik durumdayiz ve kazanmamiz gereken bir mac ($amiyonluk maci diyelim) sizce futbolcular sistemi mi dûsûnur, ben inanmiyorum sistemlere kimse sistem falan oynamiyor kazaninca defans yaparsin yenilince tum hatlarinlan hucum yaparsin bu kadar basit, sistem sadece 15 dakikaliktir, ve sezon ba$indan beri diyorum hamit bu takima en uygun isim

0-0 iken sistem önemlidir dostum zaten sistem oyunun gidişatına göre değişir saha içinde ama önemli olan d.direktörün saha kenarından verdiği talimataları uygulamaktır ve takım içinde belli kalıplar oluşturmaktır. Yani senin söylediğin halı saha maçlarında olur.

Türkiyede Başarılı olmanın yolu yabancı ve yerli kadronun iyi olmasından geçer.Türkiyede yabancı sınırlaması olduğu için Hamit gibi bir oyuncunun kaçırılması doğru olmaz.Hamit ne kadar tekniği sınırlı olsada bence iyi olur bizim orta sahaya.Ayhanın da gideceğini düşünürsek 2 yada 3 bölge için altarnatifimiz olmuş olur...Umarım alınır:)

Hamit nokta transfer olur çok çok çok önemli bir adam,cidden bu adamı alırsak harika olacak.Yabancı hakkımızı başka bölgeden kullanırız.

Devre arasinda yapilacak Hamit&Halil Altintop transferleri, bize uc kupa olarak geri doner. Tam ihtiyacimiz olan adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt