# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Angutoviçler siz beni bırakın da cevap verin 16 mayıs 2010 saat 22:00 sularında neler yaşandı karşı yakada :D

isim: Mert

Soyad:Camcıoğlu

meslek:ögrenci

takım:fenerbahçe

arkadaşlar ben fenerbahçeliyim benim amacım provake etmek değil sadece objektif olarak yorum yapmak ve seviyeli bir şekilde tartışmak için burdayım.

Kaypak olmayın bari be... Bekliyordum böyle bir şey yapacağını.

Antu delikanlı olsaydı 11 günde açılırdı hatta hiç kapanmazdı napıyonuz lan içerde :D

antu değişik bi yer.adamların hepsinde zenci fantazisi var.1,2 de değil 3 tane istiyor hepsi :D

Bi kişi de msn'imi istedi ama ciddi söylüyorum ne msn var ne facebookum var sanki olsa verecem size haa tabi tabi arayın arayın bulursunuz :D

kalbinemi indireceksin angutcuklarin onlar azizesiz napar :sad007:

Yanlış anons olabilir. :)

Özür ya yanlis anons olmus:(

Etkiyi görüyormusun arkadas her yerde yanlis anons oluyor.:asd:

TFF eski yöneticisi Kıran: "Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ı Hamit ile buluşturdum. Söze 'Kaç para istiyorsun' diye girince Hamit'in morali bozuldu"

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu eski Üyesi Tahir Kıran, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop'un Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı. TV'de canlı yayına çıkan Kıran, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile geçen yıl bir araya geldiğimde bu buluşmanın Fenerbahçe'nin menfaatleri için olduğunu söyleyerek kendisini Hamit ile başbaşa bıraktım. O da Hamit'e ilk söz 'Kaç para istiyorsun?' deyince Hamit'in morali bozuldu ve o andan itibaren aklında Fenerbahçe için soru işaretleri oluştu" diye konuştu.

Hamit Altıntop, 21 Mayıs'ta SABAH'ta yayınlanan röportajında isim veya kulüp belirtmeden, "Transferde vizyonumu büyütecek bir seçim yapmalıyım. Gideceğim kulübün, yöneticilerinin vizyonu beni etkilemeli" demiş, görüşmeye "Kaç para istiyorsun?" diye başlanmasına karşı olduğunu vurgulamıştı. Hamit'in olup olmadığı yönünde ipucu vermediği görüşmenin aslında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile gerçekleşmiş olduğu da ortaya çıktı.

Eger bu haber dogruysa , Bayernden ayrilirs bize gelebilir.

Hamit Amerika'ya gitmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt