# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Timur Kayalı

Son Dakika Sohbetleri (Mizah Serbest)

forum basasım var

forum basacakmış ezik:d gel bekliyoruz:D

Fener Hamit'i unutsun.Biz tez davranıp hem Halil'i hem Hamit'i alalım.Yedek forvet de lazım.Belki ikisini alacak olursak getirmek kolaylaşır.Hem ikisi de bedava saldır yönetim!

bu adam böyle zaten istikrarsız

Nereye giderse gitsin ya, bu kadar takintili olmayin. Bize yerli bir Iniesta yakısır.

Nereye giderse gitsin, bu kadar takintili olmayin. Bize yerli bir Iniesta yakısır.

Nuri_sahin_01.jpg

Hamit istikrarsız değil ama kolay sakatlanan bir oyuncu.

Nereye giderse gitsin, bu kadar takintili olmayin. Bize yerli bir Iniesta yakısır.

Nuri_sahin_01.jpg

salıcaksın scout ekibini almanya ve avusturya gibi Türklerin yaşadığı yerlere sonra yaslancaksın arkana. daha bir sürü hamit, nuri ve mesut gibiler çıkacaktır.

hani büyük kulüpler dünyanın dört tarafına scout ekibi yolluyor ya, o bile çok bize, şu iki ülkeyi kovalasak yeter

salıcaksın scout ekibini almanya ve avusturya gibi Türklerin yaşadığı yerlere sonra yaslancaksın arkana. daha bir sürü hamit, nuri ve mesut gibiler çıkacaktır.

hani büyük kulüpler dünyanın dört tarafına scout ekibi yolluyor ya, o bile çok bize, şu iki ülkeyi kovalasak yeter

Profosyonel bir scout ekibine bile gerek yok. Hasan veya Ergun gibi, bu camiada ekmek yemis herhangi birini yollasan sana topcunun iyisini bulur getirir. Senelerdir ya Hamit ya da medya bizim taraftarla dalga gecip duruyo, ama gormemisin oglu oldu misali her seferindede atliyo bizim taraftar. Evet Hamit iyi topcu olabilir, hatta kontenjan doldurmadigindan bu onu Turk takimlari icin cok daha iyi ve daha degerli bir oyuncu haline getirebilir ama bu takimin o mevkiisinden; Suat, Tugay, Okan, Rotariu gibi isimler gecmis, Hamit iyi zamanlarinda bu saydigim isimlerin tek bir kramponu etmez.

Getirsene Eskisehirli Alperi, getirsene Manisali Yigiti. Yemez tabii, taraftara oynamaya devam etsinler bakalim, sonumuz ne olacak bende merak ediyorum.

Abin Bursa'dan gol haberini de almis mi ?

Bakın ben farklı bir takım taraftarı olarak aranızda yer almak,bilgi alışverişinde bulunmak sohbetinize katılmak istedim.Fakat bu tür bir yorumun ne bu foruma ne bu forumdaki tartışmalara katkısı olamaz.Ben samimice bir bilgi paylaştım,saygı duymak çok zor olmamalı.İnsanlar neden farklı takım taraftarı olarak ayrılıyor forumlarda?Ailelerimizde, en yakın arkadaşlarımız arasında rakip takımı destekleyenler yok mu?Onlarla da mı tartışamıyorsunuz?

Size bi Mürsel lazım.

Yöneticilere, angut.kom'dan kaçanların sohbet edebilmesi için bir topic açmalarını rica ediyorum, canı sıkılmasın gariplerin.

Ne oldu bu yorumu yazınca değerli kardeşim?

Boş geyiklerden sıkılmadı mı Türk Futbol Seyircisi.

11.mesajında transfer haberi veren üyeye ne denir, hemde fenerbahçe yönünde 'KUŞ' denir kuş.

Mesaj sayısı neyi ifade ediyorki?

Yanlış foruma yazmışsın bu sallama duyumlarını. Sen git malum foruma yaz bunları. :lol:

Beni tanımıyorsunuz,hakkımda neye dayanarak böyle bir şey yazabiliyorsunuz?

Duyum değil bilgi bunlar ve bana ait değil.

Yapma yav. Güvendiğin abin kimmiş. Sizin için de ayrı transfer topici açalım orada tartışın. :D

benim tanıdığım azize ne hocayı bekler ne bütçe onayını ...bana bilgi biraz saçma geldi

Düşüncenize saygı duyarım.Fakat kulüp başkanlarına yapılan bu yöndeki esprileri tasrif etmiyorum.Tüm samimiyetimle söylüyorumki Fenerbahçe taraftarının Galatasaray başkanına yapmasınıda..Tabi inanıp inanmamak size kalmış.

Bu yazdığım mesaj unutulmasın.Yekta,Barış Ataş,Necati ve Hamit diyorum.

Yekta ve Barış bakın bakalım hangi Fenerbahçe forumlarında veriliyor.

Hiç bir yerde yok ve ben söylüyorum.

Bekleyin ve görün.Sonra ben yine buradayım.

Çıkmazsa deyinki Hakan kardeş hani ne oldu?

Ama şimdiden kestiremediğiniz bir konu hakkında ön yargılı olup karalama yapmayın.Bir sporsever olarak bana saygı duyun ve bekleyin.

Bu 4 oyuncu ile anlaşıldı ve beklemede.Transfer satranç gibidir,vazgeçilmez ise 4 oyuncu da Fenerbahçe forması giyecek.

Hamit için de Bayern de kalmaz ise Fenerbahçe de diyorum.

Zor değil, 3 ay kadar bekleyin.3 ay sonra da burada olacağım.

15 Haziran öncesi de Fenerbahçe de pek hareketlilik olmaz.O dönemler de hareketlilik olması bekleniyor.

Neyse topiği Fenerbahçe topiği haline getirip keyfinizi kaçırmak istemem.

Amacım polemiğe girmekte değil.

Kimliğim ortada,desteklediğim takım ortada.Gizli saklı iş yapmıyorum,beni tanımıyorsunuz ve bu sebeple saygı duymanız gerekir bir yanlışımı görene kadar.

Umarım rahatsızlık vermemişimdir,herkese bol duyumlar..

Hakan Barlak;

Uzun zamandir yazilarini takip etsemde, yazmaya vaktim olmadi. Ama eger madem amac bilgi alis verisi, madem ki seviyeli tartismak, gel kimin daha buyuk oldugu hakkinda sen ve ben tartisalim? Madem seviyeli, bilgi alis verisinde bulunmak isteyen bir Fenerbahceli var burada, hade o zaman hodri meydan. Bakalim Avrupa devlerini siraya dizip muzeye kapi gibi kupa goturmek mi daha buyuk marifet, yoksa kendinden daha buyuk takimlari yenip 5 gun, bilemedin 1 hafta ben en buyugun deyip kendini avutmak mi.

Bu forumun serbest kursusu vardir eminim, orada devam edebiliriz kabul ettigin taktirde.

Hakan Barlak;

Uzun zamandir yazilarini takip etsemde, yazmaya vaktim olmadi. Ama eger madem amac bilgi alis verisi, madem ki seviyeli tartismak, gel kimin daha buyuk oldugu hakkinda sen ve ben tartisalim? Madem seviyeli, bilgi alis verisinde bulunmak isteyen bir Fenerbahceli var burada, hade o zaman hodri meydan. Bakalim Avrupa devlerini siraya dizip muzeye kapi gibi kupa goturmek mi daha buyuk marifet, yoksa kendinden daha buyuk takimlari yenip 5 gun, bilemedin 1 hafta ben en buyugun deyip kendini avutmak mi.

Bu forumun serbest kursusu vardir eminim, orada devam edebiliriz kabul ettigin taktirde.

Ama biz sizi 6-0 yendik:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt